PET CITY «Nέα εποχή με όραμα την υπεύθυνη φιλοζωία»

PET CITY «Nέα εποχή με όραμα την υπεύθυνη φιλοζωία»

Μια νέα μεταμορφωτική εποχή ξεκίνησε για την Pet City, μετά και την εξαγορά της εταιρίας στις αρχές του 2022 από την BC Partners και είναι διαποτισμένη από μια βαθιά δέσμευση για την ευημερία των ζώων

pet-3
Η οραματική επιρροή της BC Partners ώθησε την Pet City προς ένα νέο ορίζοντα, μέσα από μια αξιοσημείωτη αλλαγή και την υιοθέτηση μιας νέας φιλοσοφίας, που εκτείνεται πολύ πέρα από το απλό λιανικό εμπόριο. Με ισχυρή γνώση της αγοράς του pet retail και σε παγκόσμιο επίπεδο, η BC Partners είναι βασική μέτοχος της Pet Smart, της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής πώλησης για κατοικίδια ζώα, με πάνω από 1.650 καταστήματα και της Chewy, τη μεγαλύτερη εταιρεία pet online με κεφαλαιοποίηση ανω των 30 δισ. δολαρίων. Μια γνώση που βρίσκει εύφορο πεδίο εφαρμογής και στην ελληνική αγορά μέσω των δραστηριοτήτων της Pet City.
pet-4


Η νέα εποχή της Pet City σηματοδοτείται από μια βαθιά αλλαγή νοοτροπίας, προωθώντας μια βαθύτερη κατανόηση της σημασίας της υπεύθυνης ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων και των ανυπολόγιστων ωφελειών που επιφέρει τόσο στους ανθρώπους όσο και στους χνουδωτούς συντρόφους τους. Με την καθοδήγηση της BC Partners, η Pet City έχει ξεκινήσει ένα ταξίδι με γνώμονα τον σκοπό της υπεύθυνης φιλοζωίας, χρησιμοποιώντας κάθε ευκαιρία για να επικοινωνήσει και να κάνει πράξη την αξία της φιλανθρωπίας, της συμπόνιας και του απίστευτου δεσμού μεταξύ ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Επικεφαλής της BC Partners (και Πρόεδρος της Pet City Group), δήλωσε: «Στη BC Partners έχουμε πραγματοποιήσει μεγάλες διεθνείς επενδύσεις στον κλάδο των προϊόντων και υπηρεσιών κατοικίδιων ζώων. Ειδικά στην Ελλάδα, μια χώρα με σημαντικό αναπτυξιακό απόθεμα, οι προοπτικές που ανοίγονται για τον κλάδο είναι μεγαλες. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχημένη στρατηγική της Pet City και η ανοδική της πορεία θα συνεχιστεί στο μέλλον, με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα και εξέλιξη». 

pet-1

Με εστίαση στην προώθηση της υιοθεσίας ενός αδέσποτου, η Pet City έχει ενώσει τις δυνάμεις της με την Dogs' Voice και αξιόλογες φιλοζωικές οργανώσεις, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το ζωτικό τους έργο και να ενθαρρύνει τον κόσμο να ανοίξουν τις καρδιές και τα σπίτια τους στα αδέσποτα ζώα των καταφυγίων. Μία από τις αξιοσημείωτες πρωτοβουλίες είναι οι μηνιαίες Ημέρες Υιοθεσίας που πραγματοποιούνται σε διάφορα καταστήματα της Pet City, σε συνεργασία με τη Dogs' Voice.

PET CITY «Nέα εποχή με όραμα την υπεύθυνη φιλοζωία»

Αυτές οι Ημέρες Υιοθεσίας χρησιμεύουν ως γέφυρα που συνδέει τις φιλοζωικές οργανώσεις με την τοπική κοινότητα και η Pet City υποστηρίζει με υπερηφάνεια τις προσπάθειες αυτών των οργανώσεων, διασφαλίζοντας ότι κάθε κατάστημα γίνεται κόμβος συμπόνιας και επικοινωνίας. Οι δράσεις αυτές είναι οι πρώτες από μια σειρά ενεργειών και συνεργειών που η Pet City θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα και είναι εμπνευσμένες από τη βαθιά αγάπη για τα ζώα και την πεποίθηση ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε ακόμα περισσότερα για την ευζωία των κατοικιδίων.
Κλείσιμο
pet-2


O Γιάννης Γαβριηλίδης, CEO της Pet City Group, σημείωσε σχετικά: «Η νέα ημέρα της Pet City συνεχίζει την δυναμική της ανάπτυξη, επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση ως ο Νο.1 pet retailer στην εγχώρια αγορά. Η στρατηγική μας πέρα από την πολυκαναλικότητα, έχει στο πλάνο και την άμεση γεωγραφική επέκταση άλλα και παροχή υπηρεσιών όπως κτηνιατρεία, grooming και φαρμακεία μέσα από τα καταστήματα μας. Πάντα στο επίκεντρο είναι η εμπειρία του πελάτη και η αγάπη και φροντίδα για τα κατοικίδια μας».

Η θερμή αποδοχή του κοινού στις δράσεις της Pet City έχει ήδη δείξει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα, καθώς ήδη πάνω από 1.300 άτομα έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα pet city ώστε να ενημερώνονται κάθε μήνα για τις Ημέρες Υιοθεσίας. Θέλετε να είστε και εσεις στις επόμενες ημέρες υιοθεσίας; Σκανάρετε το παρακάτω QR code και εγγραφτείτε.

 

qrcode_adoptiondays-01_2

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης