BlueVillas : Πως διαμορφώνεται η εμπειρία βιλών στην νέα λογική του τουρισμού

BlueVillas : Πως διαμορφώνεται η εμπειρία βιλών στην νέα λογική του τουρισμού

Ο Χρήστος Γκέκας, Founder & Director της BlueVillas, μίλησε στην 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας ένα workshop με θέμα «villa experience: πως διαμορφώνεται η εμπειρία βιλών στην νέα λογική του τουρισμού;»

bv-3
Sponsored Content

Στον απόηχο μιας ιδιαίτερης τουριστικής περιόδου, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, ο τουρισμός φαίνεται να ξανακερδίζει το στοίχημα και να παίρνει στην κυριολεξία τη ρεβάνς. Σε ένα σκηνικό που το τουριστικό προϊόν αλλάζει, αλλάζουν και οι απαιτήσεις των πελατών. Ο Χρήστος Γκέκας, Founder & Director της BlueVillas, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού και γνωρίζοντας πολύ καλά τι χρειάζεται ένας απαιτητικός πελάτης βίλας παρουσίασε ένα workshop που ήταν εν μέρει εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς μίλησε για τις νέες τάσεις και προσδοκίες των σύγχρονων ταξιδιωτών. Στη συνέχεια, παρουσίασε την BV Consulting και πως μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες βιλών να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις των ταξιδιωτών και το σωστό τρόπο προώθησης της βίλας τους.

Το success story του Χρήστου Γκέκα, ο οποίος έχει δημιουργήσει τον όμιλο εταιριών της BV Consulting και της BlueVillas, αποδεικνύει περίτρανα πώς δεν μπορεί μία μεμονωμένη βίλα ή ένας ιδιοκτήτης βίλας χωρίς πείρα στον τουρισμό να ανταπεξέλθει στις νέες τάσεις και απαιτήσεις των ταξιδιωτών.
bv-2
Χρήστος Γκέκας (Founder & Director της BlueVillas)

Και όμως μια βίλα μπορεί να αποφέρει υψηλές υπηρεσίες σε απαιτητικούς επισκέπτες και παράλληλα ένα παθητικό εισόδημα στον ιδιοκτήτη της βίλας με τη σωστή στρατηγική και τη σωστή διαχείριση της. Αυτή είναι μια υπηρεσία που την προσφέρει η BV Consulting, μια ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του τουρισμού και στη διαχείριση των βιλών, δίνοντας ξεκάθαρα τους λόγους που ένας ιδιοκτήτης βίλας μπορεί να επιλέξει και να εμπιστευτεί την BV Consulting για την προώθηση της βίλας του.

Κλείσιμο
Η BV Consulting και η πολυμελής εξειδικευμένη ομάδα της με την εμπειρία και την συνεχή ενημέρωση διασφαλίζουν την άριστη διαχείριση και προώθηση πολυτελών βιλών σε μια αγορά γεμάτη προκλήσεις. Η κατάλληλη στόχευση και τα αυστηρά κριτήρια ελέγχου προσδίδουν υπεροχή έναντι του ανταγωνισμού και διασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η BV Consulting ξεχωρίζει για το μεγάλο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα και δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες της.

Photo-19-11-22_-7-09-08-PM
Η ομάδα των BV Consulting & BlueVillas

Παράλληλα, σημαντικός πυλώνας του ομίλου είναι η BlueVillas, η πιο πολυτελής οικογένεια βιλών στην Ελλάδα, που επιλέγει ακίνητα υψηλών προδιαγραφών με πάνω 150+ αυστηρά κριτήρια τα οποία είναι ίσα με εκείνα των διεθνών ακινήτων 5 αστέρων. Η BlueVillas βραβεύτηκε άλλωστε για τις υπηρεσίες της 5 συνεχόμενες χρονιές ως «Best Serviced Luxury Villas» και επιπλέον το 2022 αναδείχτηκε «Global winner». Η σκληρή δουλειά και η τεράστια εμπειρία της έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν σημαντικό αριθμό επιστρεφόμενων επισκεπτών τα τελευταία χρόνια. Η BlueVillas, με γνώμονα την εξέλιξη και την βελτίωση, παρακολουθεί εκδηλώσεις πολυτελών ταξιδιών και δικτύωσης σε όλο τον κόσμο, όπως το ILTM Cannes, το ILTM America, το ATM Dubai, το WTM London και το LE Miami και δημιουργεί σχέσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες υψηλής ποιότητας, καθώς και εύπορους ταξιδιώτες. Ακόμη, η εταιρία δίνει ξεκάθαρους λόγους που ένας ιδιοκτήτης βίλας αξίζει να την επιλέξει για συνεργασία και προώθηση της βίλας του.

BV-CONSULTING-BLUEVILLAS


H συμμετοχή των BV Consulting & BlueVillas στην 100% Hotel Show, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα οπού οι επιχειρήσεις αντάλλαξαν ιδέες, απόψεις και συμβουλές για την αποτελεσματικότερη προώθηση βιλών. Σε έναν κόσμο που όλα αλλάζουν και οι προκλήσεις αυξάνονται, η εποχή απαιτεί έμπειρους επαγγελματίες που θα προσφέρουν το μέγιστο των γνώσεων και δυνατοτήτων τους για την ανάπτυξη του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου. Οι BV Consulting & BlueVillas δίνουν το παρόν και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των τουριστικών υπηρεσιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης