Artisti Romani: Μοναδικά χειροποίητα παπούτσια

Artisti Romani: Μοναδικά χειροποίητα παπούτσια

Μια Ελληνική εταιρία, όπου δημιουργεί μοναδικά, χειροποίητα παπούτσια, κατασκευασμένα από δέρμα και υλικά υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας έτσι την άνεση, την ποιότητα και το στιλ

Artisti-Romani-3
Η εταιρία Artisti Romani https://www.artistiromanishoes.com/ είναι μια Ελληνική εταιρία, όπου δημιουργεί μοναδικά, χειροποίητα παπούτσια, κατασκευασμένα από δέρμα και υλικά υψηλής ποιότητας συνδυάζοντας έτσι την άνεση, την ποιότητα και το στιλ. Δημιουργίες για ΟΛΕΣ τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Με εξειδίκευση στο αμπιγέ και νυφικό παπούτσι.
Artisti-Romani-2
Artisti-Romani-1
Η ARTISTI ROMANI ξεκίνησε το ταξίδι στον χώρο της μόδας του παπουτσιού το 1978 από την Σουηδία. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Μάνος Κουράτορας, γνωρίζοντας την τέχνη κατασκευής υποδημάτων με μεράκι και δημιουργικό ταλέντο, σχεδίαζε και κατασκεύαζε υποδήματα κατακτώντας την αγορά της Σουηδίας. Το 1986 η εταιρία Artisti Romani επιστρέφει στην Ελλάδα. Το εργοστάσιο πλέον βρίσκεται στο Χαϊδάρι και κατασκευάζει αποκλειστικά γυναικεία υποδήματα για Ελλάδα και Κύπρο. Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις της μόδας και δημιουργεί fashion σχέδια, επιλέγοντας με μεγάλη προσοχή υψηλής ποιότητας δέρματα και ποιοτικά υλικά διαθέτοντας τα δικά της σχέδια με την μορφή χονδρικής και λιανικής πώλησης. Επιπλέον επώνυμα brands αναθέτουν με δικά τους σχέδια την χονδρική παραγωγή τους στην Artisti Romani ενώ η Artisti Romani συνεργάζεται και δημιουργεί χειροποίητα υποδήματα για επώνυμους οίκους μόδας, όπως την Σίλια Κριθαριώτη και τον Βασίλειο Κωστέτσο. Ο Μάνος Κουράτορας σχεδιάζει υποδήματα εμπνευσμένα από τις δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών μόδας.
Artisti-Romani-4
Artisti-Romani-5
Στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστοι πλέον τεχνίτες και ακόμα πιο λίγες βιοτεχνίες που κατασκευάζουν χειροποίητα παπούτσια. Η Artisti Romani με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια πέρα από το δικό της δειγματολόγιο μπορεί να εκτελέσει και μεμονομένες ειδικές παραγγελίες με δικά σας σχέδια ή τροποποιήσεις όπως εσείς τις θέλετε.
Artisti-Romani-6
Κλείσιμο
Από το 2020 έχει ξεκινήσει και το δικό της e shop όπου διαθετει τα σχέδιά της με την μορφή λιανικής με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή https://www.artistiromanishoes.com/
Artisti-Romani-7
Artisti-Romani-8
Απόλαυσε φέτος το Καλοκαίρι τις χειροποίητες δημιουργίες της Artisti Romani φτιαγμένες από υλικά, σχέδια και χρώματα που εσύ μπορείς να επιλέξεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης