Νέα συνεργασία για τη SKY express με το αναπτυσσόμενο δίκτυο της easyJet

Νέα συνεργασία για τη SKY express με το αναπτυσσόμενο δίκτυο της easyJet

H εταιρεία που άλλαξε το τοπίο στις αερομεταφορές της χώρας συνεχίζει την ανοδική της πορεία, καθώς τώρα γίνεται μέλος του αναπτυσσόμενου δικτύου αεροπορικών εταιρειών Dohop, του προγράμματος Worldwide by easyJet

Sky_New_Interline_Easyjet_959x613_GR
Η SKY express, η οποία εκτελεί πτήσεις εσωτερικού και πτήσεις προς σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, είναι πλέον ενσωματωμένη στο Worldwide από το δίκτυο της easyJet. ​Η ​​SKY express​​​ εντάσσεται στο πρόγραμμα συνεργασίας με το δίκτυο Dohop, με σκοπό την επέκταση την προορισμών καθώς και την προσφορά πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, σε όλη την Ευρώπη αλλά και πέρα από αυτήν.​

Η συνεργασία της SKY express με τη Dohop, ενισχύει ακόμη παραπάνω έναν στρατηγικό διεθνή προορισμό, καθώς η τεχνολογία διασύνδεσης της Dohop, θα δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες της SKY express να συνδυάζουν πτήσεις σε συμφέρουσες τιμές, σε σημαντικούς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο για οποιονδήποτε από τους προορισμούς του προγράμματος Worldwide, θα μπορούν να το κάνουν με μία μόνο διαδικασία κράτησης. Η συνεργασία με την easyJet έρχεται να προστεθεί στις συμφωνίες διασύνδεσης που διατηρεί η SKY express με την American Airlines, Air Serbia, την Qatar Airways, την Air France, την KLM, την Middle East Airlines, Cyprus Airways και την Condor Airlines.

Η Sarah Hanan, Εμπορική Διευθύντρια της Dohop, είπε:
«Από τότε που αναπτύχθηκε το πρόγραμμα Worldwide by easyJet, μπορέσαμε να ανοίξουμε νέους παγκόσμιους προορισμούς σε αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους σε όλο τον κόσμο. Η τεχνολογία εικονικής διασύνδεσης μας επιτρέπει συνεργασίες μεταξύ αεροπορικών εταιρειών και συνδέει τους ταξιδιώτες με μια απρόσκοπτη, γρήγορη και εύκολη μεταφορά μέσω ενός από τους κόμβους σύνδεσής μας σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζουμε τη SKY express στο αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών μας και ανυπομονούμε να ανοίξουμε νέες εμπορικές ευκαιρίες για αυτή ».

Η Sophie Dekkers, Chief Commercial Officer, της easyJet, σχολίασε:
«Στην easyJet δεσμευόμαστε να κάνουμε τα ταξίδια όσο το δυνατόν πιο εύκολα, καθώς και να παρέχουμε εξαιρετική αξία και περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας όταν ταξιδεύουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη SKY express για να ανοίξουμε την πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους νέους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι και να εξερευνήσουμε όλα όσα έχουν να προσφέρουν η Ελλάδα και τα νησιά της, μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας μας Worldwide by easyJet.
«Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε τους πελάτες στις πολυαναμενόμενες διακοπές τους και είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι προσθήκες στην υπηρεσία μας παγκοσμίως θα είναι πολύ δημοφιλείς σε όσους αναζητούν έναν απρόσκοπτο τρόπο να εξερευνήσουν περισσότερα όμορφα ηλιόλουστα νησιά που έχει να προσφέρει η Ελλάδα.
Κλείσιμο
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την όρεξη των συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών να επεκταθούν παγκοσμίως σε όλο το δίκτυό μας χάρη στη φήμη μας για τους ναύλους εξαιρετικής αξίας, την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και τις ισχυρές θέσεις μας στα κορυφαία αεροδρόμια της Ευρώπης και παραμένουμε επικεντρωμένοι στο να προσφέρουμε τη μοναδική μας υπηρεσία συνδέσεων σε περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια σε όλο το δίκτυό μας».

Ο κ. Γιάννης Λιδάκης Εμπορικός Διευθυντής από το SKY express είπε:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την easyJet για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη σταθερή μας προσπάθεια ανάπτυξης και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στο χώρο μας. Η συνεργασία αυτή για εμάς είναι στρατηγικής σημασίας γιατί βασικό στόχο έχει να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ισχυροποιήσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης