24mall.gr :Η εταιρεία που δίνει τις λύσεις σε Οικιακό και Επαγγελματικό εξοπλισμό

24mall.gr :Η εταιρεία που δίνει τις λύσεις σε Οικιακό και Επαγγελματικό εξοπλισμό

Η ικανοποίηση του πελάτη και το After Sales service αποτελεί καθαριστικό παράγοντα για την εξέλιξη της εταιρείας

24mallrg_xr
Η εταιρεία 24mall.gr ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2007 και ο ιδρυτής της Σάββας Μ. Μωραϊτάκης Πολιτικός Μηχανικός έχοντας μία μακροχρόνια πορεία στη μελέτη κατασκευή και διακόσμηση δημιούργησε το 24mall.gr με σκοπό την εξυπηρέτηση των κατασκευαστικών εταιρειών και των πελατών τους.

Η εταιρεία 24mall.gr τώρα είναι μια σύγχρονη εισαγωγική, εμπορική & εξαγωγική εταιρεία που καλύπτει όλη τη γκάμα των προϊόντων για επαγγελματικούς χώρους καθώς και οικιακή χρήση, όπως έπιπλα, έπιπλα γραφείου, χωρίς ποτέ να εγκαταλείψει τα έπιπλα εξωτερικών χώρων. Έχοντας μια μακρά εξέλιξη το 24mall.gr επέκτεινε τις δραστηριότητες του και την γκάμα των προϊόντων του με σκοπό να μπορεί να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Πλέον ο επαγγελματίας μπορεί να βρει για την επιχείρηση του τα πάντα από έπιπλα, διακοσμητικά, φωτιστικά, μηχανήματα επαγγελματικά όπως ψυγεία, φούρνους και άλλα μέχρι καθαριστικά και συσκευασίες μίας χρήσης.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονα μέσα, εγκαταστάσεις, ανθρώπινο δυναμικό και η συνεργασία με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού καθώς και οι αποθηκευτικοί χώροι 60.000 παλετών δίνουν την δυνατότητα επαρκούς αποθέματος και άμεσης παράδοσης στο σύνολο των εμπορευμάτων. Ο καταναλωτής μπορεί να δει στο κατάστημα Περιστερίου (Ευριπίδου και Ρόδου 65, 2111004777) και στον πολυχώρο του καταστήματος Χαϊδαρίου (Λ. Αθηνών 394, 2111004777) όλες τις νέες τάσεις της διεθνούς αγοράς και έτοιμες διακοσμητικές προτάσεις. Στην ιστοσελίδα μας ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει από μία γκάμα άνω των 150.000 προϊόντων αυτό που επιθυμεί και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, χτίζοντας μακροχρόνιες και αμοιβαία επωφελείς σχέσεις συνεργασίας.

Ως μέτρο για την επιτυχία μας και για την εξέλιξη της εταιρείας μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και το after sales service. Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα είναι το επίκεντρο της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας μας. Έτσι με την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας σαν 24mall.gr θα μπορούμε να λέμε ότι αποκτήσαμε έναν ακόμη φίλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης