Έχασε 60 κιλά για να «εκδικηθεί» τον πρώην σύντροφό της!

Έχασε 60 κιλά για να «εκδικηθεί» τον πρώην σύντροφό της!

Η 32χρονη Αλβίνα Ρέινι μεταμορφώθηκε σε «μοντέλο» και πλέον απολαμβάνει μία νέα ζωή

Έχασε 60 κιλά για να «εκδικηθεί» τον πρώην σύντροφό της!
Πού μπορεί να φτάσει μία γυναίκα για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της; Η επιστήμη... σηκώνει τα χέρια ψηλά, καθώς έχει αποδειχθεί πως όταν μία γυναίκα θέλει να πετύχει κάτι, δεν έχει όρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Αλβίνα Ρέινι, η οποία ήταν μία γλυκιά, πλην γεματούλα γυναίκα και μεταμορφώθηκε σε μοντέλο, προκειμένου να δείξει στον πρώην σύντροφό της, τι έχασε!

Η 32χρονη γυναίκα κατάφερε να χάσει 60 κιλά και με πολλές ώρες δουλειάς στο γυμναστήριο, να μεταμορφωθεί σε πραγματικό μοντέλο. Χώρισε τον πρώην της, ο οποίος την αποκαλούσε «χοντρή» και «σκουπίδι» και επικεντρώθηκε στην αλλαγή της εικόνας της.

Όπως ήταν η 32χρονη...
Κλείσιμο


Η μεταμόρφωση...


Η Αλβίνα έτρωγε 5.000 θερμίδες την ημέρα, καταναλώνοντας δύο γεύματα από fast food, τουλάχιστον δύο μπολ με γλυκά, καθώς και σακούλες από σνακς. Η μητέρα των δύο παιδιών αναγκαζόταν να ψωνίζει ρούχα από αντρικά καταστήματα, καθώς δεν έβρισκε στο νούμερό της. Τα πάντα άλλαξαν μέσα σε λίγα χρόνια, όταν το 2013 ξεκίνησε ένα πρόγραμμα, τα αποτελέσματα του οποίου ήταν εκπληκτικά.

«Θυμάμαι τον πρώην μου να μου λέει πως αν με χωρίσει, δεν θα με θέλει κανένας και πως ήμουν αδύναμη, άσχημη και δεν θα έχανα ποτέ τα κιλά μου, όσο και αν προσπαθούσα», δήλωσε η Αλβίνα, η οποία ανέβασε τον νέο της εαυτό στα social media, παίρνοντας την εκδίκησή της και εντυπωσιάζοντας με τη νέα της παρουσία.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης