Τα μήλα βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή των γυναικών!

Τα μήλα βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή των γυναικών!

«Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» ή μήπως καλύτερα, «Ένα μήλο την ημέρα κάνει την γυναίκα "σφαίρα"»;

Τα μήλα βελτιώνουν τη σεξουαλική ζωή των γυναικών!
Μέχρι σήμερα όλοι ξέρουμε ότι το μήλο είναι ένα φρούτο που η κατανάλωσή του παίζει ρόλο στην καλή υγεία. Τώρα, μια νέα μελέτη στην Ιταλία έρχεται να «ταράξει τα νερά», καθώς για πρώτη φορά το λαχταριστό φρούτο, συγκαταλέγεται μαζί με το κόκκινο κρασί και την σοκολάτα, στα είδη που καταναλώνουμε και αυξάνουν την ερωτική μας λίμπιντο!



Ειδικότερα, η κατανάλωση μήλων φαίνεται ότι βελτιώνει κατά πολύ την σεξουαλική ζωή των γυναικών, καθώς τα μήλα περιέχουν πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, που συμβάλλουν στην λίπανση του κόλπου και στην τόνωση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα της γυναίκας, αυξάνοντας την σεξουαλική της διέγερση. Οπότε, έτσι επιτυγχάνεται και αύξηση της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Η ασυνήθιστη μελέτη έγινε από επιστήμονες του περιφερειακού νοσοκομείου Santa Chiara στην ιταλική πόλη Trento με την συμμετοχή 731 γυναικών με ενεργή σεξουαλική ζωή, ηλικίας 18 μέχρι 43 ετών. Οι ερευνητές χώρισαν τις γυναίκες σε δύο ομάδες, στη πρώτη ομάδα τοποθετήθηκαν οι γυναίκες εκείνες που κατανάλωναν πάνω από ένα μήλο την ημέρα και στην δεύτερη ομάδα εκείνες που έτρωγαν λιγότερο από ένα μήλο ημερησίως.
Κλείσιμο

Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «Αρχεία Μαιευτικής και Γυναικολογίας» και κατέδειξαν ότι οι γυναίκες που έτρωγαν ένα μήλο την ημέρα είχαν καλύτερη σεξουαλική ζωή με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν οι ίδιες σε ερωτηματολόγιο για την διατροφή τους, για να καταρτιστεί ο «Δείκτης Γυναικείας Σεξουαλικής Λειτουργίας» (FSFI).

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτή η μελέτη καταδεικνύει «την πιθανή σχέση που υπάρχει μεταξύ της κατανάλωσης μήλων και της καλής σεξουαλικής λειτουργίας των νεαρών γυναικών του πληθυσμού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης