Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Η πεζοπορία πραγματοποιήθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δίδοντας στα παιδιά του «Παιδικού Χωριού SOS» της Βάρης την ευκαιρία για μια επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία

Παγκόσμια Πεζοπορία για τα Παιδιά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο
Οι μικροί και μεγάλοι ένοικοι του Παιδικού Χωριού SOS στη Βάρη συμμετείχαν εφέτος στον θεσμό της Παγκόσμιας Πεζοπορίας για τα Παιδιά (Children’s Walk), που διοργανώνουν οι θυγατρικές της φαρμακευτικής εταιρείας Roche τα τελευταία δέκα χρόνια σε όλον τον κόσμο με στόχο την οικονομική ενίσχυση των παιδιών.
 Η πεζοπορία πραγματοποιήθηκε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, δίδοντας στα παιδιά του «Παιδικού Χωριού SOS» της Βάρης την ευκαιρία για μια επιμορφωτική και συνάμα ψυχαγωγική εμπειρία γνωριμίας με μερικά από τα πιο όμορφα και σπάνια είδη ζώων.
Σημειώνεται πως ο θεσμός  αποτελεί μια πρωτοβουλία των ίδιων των εργαζομένων της εταιρείας. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους της Roche Hellas  διπλασιάστηκαν από την εταιρεία και θα διατεθούν για τους σκοπούς των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας». Για την ακρίβεια θα λάβουν το  80% του ποσού ενώ το άλλο 20% θα διατεθεί μέσω άλλων φορέων για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών στο Μαλάουι και την εξασφάλιση της πρόσβασής τους σε τροφή και εκπαίδευση.
 
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης