Βίντεο: Δράκοι του Kομόντο κατασπαράζουν... ψεύτικο χοίρο

Βίντεο: Δράκοι του Kομόντο κατασπαράζουν... ψεύτικο χοίρο

Η κάμερα «μεταμφιεσμένη» ως άγριος χοίρος, κατάφερε να κινηματογραφήσει αρσενικούς δράκους  Κομόντο στο κυνήγι θηλυκών συντρόφων στην Ινδονησία - Τα αρσενικά δείχνουν τη δύναμή τους παλεύοντας και τελικά ο κερδισμένος παίρνει το θηλυκό 

komodo-dragons-pig-17-06-2020
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ζωϊκό βασίλειο... Απίστευτο βίντεο έβγαλε το BBC στη δημοσιότητα με δράκους του Κομόντο να τρώνει ψεύτικο χοίρο.


Ο ψεύτικος χοίρος είχε ενσωματωμένη κάμερα αφού επρόκειτο για γύρισμα ντοκιμαντέρ του BBC. Συγκεκριμένα, η κάμερα «μεταμφιεσμένη» ως άγριος χοίρος, κατάφερε να κινηματογραφήσει αρσενικούς δράκους Κομόντο στο κυνήγι θηλυκών συντρόφων στην Ινδονησία.

Η κρυφή κάμερα καταφέρνει ακόμη και να γυρίσει μέσα στο στόμα ενός δράκου Κομόντο για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της μάχης... Ο δράκος Κομόντο προσκολλάται στο ρύγχος του κατασκοπευτικού χοίρου, επιτρέποντας στην κάμερα να δει το στόμα της σαύρας, το οποίο είναι γεμάτο με δηλητήριο και τοξικό σάλιο με 50 τύπους θανατηφόρων βακτηρίων.

Κλείσιμο
Ο «κατάσκοπος» ψεύτικος χοίρος επίσης κατέγραψε δύο αρσενικές σαύρες που πολεμούν μεταξύ τους για μια γυναίκα καθώς η σεζόν είναι σε εξέλιξη στο νησί. Τα αρσενικά δείχνουν τη δύναμή τους παλεύοντας και τελικά ο κερδισμένος παίρνει το θηλυκό...

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: 55 νέα κρούσματα στη χώρα - Σε Ξάνθη και Ροδόπη τα 49

Απαγωγή Μαρκέλλας: Υπό εξέταση άλλο ένα πρόσωπο «κλειδί» μετά την προσαγωγή της «κοκκινομάλλας»

Μητσοτάκης στο Bloomberg: Το 2021 χρονιά ισχυρής ανάκαμψης για την Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης