Το Star Wars: The Last Jedi κάνει «πρεμιέρα» και στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Το Star Wars: The Last Jedi κάνει «πρεμιέρα» και στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Οι αστροναύτες του ISS περιμένουν με αγωνία το αρχείο από τη NASA, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη 2η ταινία της 3ης τρολογίας της επικής σειράς

Το Star Wars: The Last Jedi κάνει «πρεμιέρα» και στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Παγκόσμια παράκρουση έχει καταβάλει τα εκατομμύρια των θαυμαστών της επικής σειράς ταινιών Star Wars, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας, 8ης στη σειρά, ταινίας στους κινηματογράφους. Η... τρέλα για το Star Wars: The Last Jedi έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, σπάζοντας -κυριολεκτικά- τα σύνορα της Γης, καθώς, όπως επιβεβαίωσε η NASA, η ταινία θα προβληθεί και στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), μετά από... αδιαπραγμάτευτο αίτημα που έθεσαν οι αστροναύτες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις.

Ο εκπρόσωπος της NASA ήταν σαφής ως προς την τοποθέτησή του, λέγοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για την προβολή της επικής ταινίας φαντασίας, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει το πότε ακριβώς, καθώς απαιτούνται σημαντικές εφαρμογές και ρυθμίσεις. «Σίγουρα, πάντως, θα λάβουν ένα αρχείο και θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία στα λάπτοπ τους», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Star Wars: The Last Jedi έκανε πρεμιέρα πριν λίγα 24ωρα, προσελκύοντας εκατομμύρια θεατές, ενώ η πρεμιέρα στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, με την προπώληση των εισιτηρίων να έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Πρόκειται για τη δεύτερη ταινία της τρίτης τριλογίας της σειράς και 8η στη σειρά συνολικά.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης