Τραμπ: Θα κλείσω την κυβέρνηση αν χρειαστεί για να χτίσω το τείχος με το Μεξικό

Τραμπ: Θα κλείσω την κυβέρνηση αν χρειαστεί για να χτίσω το τείχος με το Μεξικό

Χαρακτήρισε «τέλεια» την απάντησή του για το Σάρλοτσβιλ και επιτέθηκε ξανά στα «πολύ άτιμα» ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι δεν μετέδωσαν τα γεγονότα αλλά αντίθετα δημιουργούν ιστορίες «χωρίς πηγές»

Τραμπ: Θα κλείσω την κυβέρνηση αν χρειαστεί για να χτίσω το τείχος με το Μεξικό
Κανένα ίχνος προβληματισμού για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση ίσων αποστάσεων που έκανε για όσα συνέβησαν στο Σάρλοτσβιλ δεν έδειξε ο
Ντόναλντ Τραμπ στην πρώτη του συγκέντρωση μετά τα επεισόδια στην πόλη αυτή κατά τα οποία μια γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που οδηγούσε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος όχι μόνο χαρακτήρισε «τέλεια» την απάντησή του αλλά επιτέθηκε ξανά στα «πολύ άτιμα» ΜΜΕ κατηγορώντας τα ότι δεν μετέδωσαν τα γεγονότα αλλά αντίθετα δημιουργούν ιστορίες «χωρίς πηγές». «Δεν μεταδίδουν τα γεγονότα. Όπως δεν θέλουν να μεταδώσουν ότι μίλησα δυνατά κατά του μίσους και της βίας και καταδίκασα πλήρως τους νεοναζί, τους λευκούς ακροδεξιούς και την Κου Κλουξ Κλαν» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Κλείσιμο
«Οι μόνοι που δίνουν πλατφόρμα σε αυτές τις ομάδες μίσους είναι τα ΜΜΕ και τα fake news» συνέχισε την επίθεσή του.

Επέμεινε επίσης στην κατασκευή τείχους κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό λέγοντας ότι «θα κλείσω την κυβέρνηση αν αυτό χρειαστεί».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε τέλος και στον Κιμ Γιονγκ Ουν λέγοντας ότι «σέβομαι το γεγονός οτι έχει αρχίσει να μας σέβεται».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης