Ιαπωνία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα Νόρου
Σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χθες, αλλά και σήμερα νωρίς το πρωί περιοχές του νησιωτικού συμπλέγματος Αμάμι, στα νότια της Ιαπωνίας
Τουλάχιστον δύο νεκροί από το πέρασμα του τυφώνα Νόρου, που έφτασε σήμερα κοντά στα κεντρικά νησιά της Ιαπωνίας.
Ο τυφώνας κινείται αργά κι έχει εξασθενήσει, ενώ οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες πλησιάζει έχουν δεχτεί οδηγίες για να τις εκκενώσουν.
Σφοδρές βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι έπληξαν χθες, αλλά και σήμερα νωρίς το πρωί περιοχές του νησιωτικού συμπλέγματος Αμάμι, στα νότια της Ιαπωνίας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι