Λαβρόφ κατά ΗΠΑ για την κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους
Το σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας ζήτησε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σεβαστούν την εδαφική ακεραιότητα της Συρίας και να αποφύγουν τις μονομερείς ενέργειες στη χώρα, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, επικαλούμενα δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει ότι το συριακό αεροσκάφος είχε βομβαρδίσει περιοχή κοντά στις υπό τις ΗΠΑ υποστηριζόμενες δυνάμεις, ενώ η Δαμασκός λέει ότι το αεροσκάφος της κατερρίφθη, ενώ πραγματοποιούσε αποστολή με στόχο τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Ο Λαβρόφ είπε ακόμη ότι ένας νέος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών για τη συριακή κρίση θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα, στις 10 Ιουλίου.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.