Τρόμος της Liberation για τις 1.429 μέρες Τραμπ που απομένουν!

Τρόμος της Liberation για τις 1.429 μέρες Τραμπ που απομένουν!

«Μόνο ένας μήνας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο ήταν αρκετός για να προκαλέσει ίλιγγο στον πλανήτη. Το τέλος αναμένεται το 2021, εκτός κι αν επανεκλεγεί», γράφει η εφημερίδα

Τρόμος της Liberation για τις 1.429 μέρες Τραμπ που απομένουν!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η εφημερίδα Libetation εκφράζει την δυσαρέσκειά της για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο φιλοξενεί φωτογραφία του Τραμπ με τον τίτλο: «Απομένουν 1.429 ημέρες Τραμπ».

Στο δημοσίευμά της αναφέρεται στις 30 μέρες που ο Τραμπ βρίσκεται στο τιμόνι των ΗΠΑ και λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έχει κάνει άνω - κάτω τον πλανήτη. 

Η εφημερίδα σχολιάζει συγκεριμένα: «Μόνο ένας μήνας του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο ήταν αρκετός για να προκαλέσει ίλιγγο στον πλανήτη. Το τέλος αναμένεται το 2021, εκτός κι αν επανεκλεγεί».

Στις εσωτερικές σελίδες η εφημερίδα γράφει ότι ο εκκεντρικός πρόεδρος των ΗΠΑ κατάφερε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να κάνει πράξη μερικές από τις αμφιλεγόμενες προεκλογικές του υποσχέσεις και να χαλάσει τις σχέσεις του με ηγέτες και κράτη- συμμάχους. 

H Liberation εκφράζει ανοιχτά τους φόβους της για τις μέρες που του απομένουν στην εξουσία -και είναι πάρα πολλές - και αναρωτιέται τι πραγματικά είναι ικανός να κάνει. 
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης