Όσα αποθέματα ψυχραιμίας είχαν χρειάστηκαν οι επιβάτες του A320-214 της Swiss, το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο πιλότος τους επιχειρησε να προσγειωθεί εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που μαίνεται στη βόρεια Ευρώπη στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ.
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube είναι αποκαλυπτικό. Το Airbus πλαγιοκοπείται από τους ανέμους με αποτέεσμα να προσεγγίζει τον διάδρομο προσγείωσης με την αριστερή πλευρά. Τελικά, παρότι άγγιξε το έδαφος ο πιλότος επέλεξε να δώσει ξανά ώθηση στους κινητήρες, ματαιώνοντας την προσγείωση.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.