Τυφώνας «Μάθιου»: Ζευγάρι στην Φλόριντα επιμένει να παντρευτεί στην... παραλία

Τυφώνας «Μάθιου»: Ζευγάρι στην Φλόριντα επιμένει να παντρευτεί στην... παραλία

Ο τυφώνας «Μάθιου» έχει δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση στις ΗΠΑ - Ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι στην Φλόριντα δηλώνει ότι δεν θα αναβάλλει τον γάμο του, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο

Τυφώνας «Μάθιου»: Ζευγάρι στην Φλόριντα επιμένει να παντρευτεί στην... παραλία
Μπορεί ο τυφώνας «Μάθιου» να κατευθύνεται απειλητικά προς την Φλόριντα και ο κυβερνήτης της πολιτείας Rick Scott να έχει προειδοποιήσει τους κατοίκους να μένουν μακριά από παράθυρα και πόρτες, αλλά υπάρχουν κάποιοι που φαίνεται ότι τον αγνοούν.

Η Jaime Gurnavage και ο αρραβωνιαστικός της Ryan Gordon, έχουν ήδη προγραμματίσει τον γάμο τους για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με 100 καλεσμένους, εκ των οποίων οι 30 από την γενέτειρα της νύφης, την Πενσιλβάνια και δηλώνουν ότι με τίποτα δεν θα τον αναβάλλουν. Το πρόβλημα είναι ότι ο γάμος και η δεξίωση πρόκειται να γίνουν σε παραλία στο Ocean Landing Resort στο τουριστικό θέρετρο Cocoa Beach.



Παρόλο, που κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς θα είναι η παραλία μετά το πέρασμα του απειλητικού τυφώνα, το ζευγάρι έχει αποφασίσει ότι ο «Μάθιου» δεν θα σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά τους και αυτό, επειδή ο γάμος πρέπει οπωσδήποτε να γίνει στις 8 Οκτωβρίου. Η υποψήφια νύφη εξηγεί το γιατί.
Κλείσιμο
«Όλοι μας ρωτούν αν θα αναβάλλουμε τον γάμο. Αλλά όλα είναι προγραμματισμένα για τις 8 Οκτωβρίου. Διαλέξαμε αυτή την ημερομηνία επειδή αν κοιτάξετε το 8 από το πλάι, συμβολίζει το άπειρο», δήλωσε η Gurnavage.



Καθώς ο τυφώνας πλησιάζει, η Φλόριντα πλήττεται ήδη από καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις ανέμους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης