Φρίκη: Παιδιά-τζιχαντιστές εκτελούν πέντε ομήρους στη Συρία
Τα παιδιά με όπλο στο χέρι σκοτώνουν εξ επαφής τους πέντε άνδρες - Οι ανήλικοι μακελάρηδες λέγεται πως έχουν καταγωγή από τη Βρετανία, την Αίγυπτο, το Κουρδιστάν, την Τυνησία και το Ουζεμπιστάν
Ένα νέο φρικτό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο που καταγράφει την εκτέλεση πέντε ομήρων.
Σύμφωνα με τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ειδική ομάδα Site που παρατηρεί την τζιχαντιστική δράση, οι εκτελεστές είναι παιδιά και το αποτρόπαιο έγκλημα λέγεται πως σημειώθηκε στη Ράκκα της Συρίας.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το Site, οι ανήλικοι μακελάρηδες που κρατούν στα χέρια τους όπλα και πυροβολούν εξ επαφής τους ομήρους, έχουν καταγωγή από τη Βρετανία, την Αίγυπτο, το Κουρδιστάν, την Τυνησία και το Ουζεμπιστάν.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.