Ξεκαρδιστικό βίντεο: Το πιο ένοχο ύφος σε σκύλο που θα δείτε ποτέ...

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Το πιο ένοχο ύφος σε σκύλο που θα δείτε ποτέ...

Δείτε τον ένοχο να... αποκαλύπτεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με το αποτέλεσμα των πράξεών του

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Το πιο ένοχο ύφος σε σκύλο που θα δείτε ποτέ...
Τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των δύο σκυλιών του όταν τους παρουσίασε τον μασημένο πάτο ενός παπουτσιού, προσπαθώντας να καταλάβει ποιος είναι ο ένοχος, κατέγραψε ένας άνδρας από την Αργεντινή, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Daniel Martino από το Μπουένος Άιρες, έχοντας βαρεθεί να βρίσκει τα παπούτσια του μασημένα και κατεστραμμένα, έστησε στο... εδώλιο του κατηγορουμένου τους δύο «συγκατοίκους» του, ένα χαριτωμένο μακρύτριχο ντάκσχουντ και ένα επίσης πανέμορφο πιτ μπουλ.

«Ποιος από εσάς το έκανε; Ποιος κατάντησε έτσι τον πάτο του παπουτσιού μου»
ρωτάει ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, ενώ τα δύο σκυλιά κοιτούν ένοχα το πάτωμα. Ωστόσο, όταν ο Martino πετά δήθεν εξοργισμένος το μασημένο αντικείμενο στο πάτωμα, ο πραγματικός ένοχος αποκαλύπτεται αφού προσπαθεί να... κρυφτεί πίσω από τη γλάστρα.

Το viral βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 4 εκατομμύρια views και τα δύο συμπαθή σκυλάκια έχουν μετατραπεί σε σταρ του διαδικτύου μέσα σε λίγα 24ωρα, με εκατοντάδες likes για τα ίδια και τον Martino. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης των σκυλιών που δημοσίευσε το βίντεο, δεν έλειψαν και εκείνοι που τον κατηγόρησαν για... κακοποίηση των κουταβιών επειδή όπως του είπαν «τους μιλά πολύ απότομα».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης