Η Δανία ζητά από την ΕΕ να διακόψει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία
«Ξεπεράσθηκε η κόκκινη γραμμή αυτού που θα έπρεπε να είναι το ελάχιστο για μια υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ χώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου Κόμματος
Τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ζητά από τις Βρυξέλλες το κυβερνών κόμμα της Δανίας, καθώς θεωρεί πως οι πρωτοβουλίες του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
, παραβιάζουν τους κανόνες της δημοκρατίας.
«Ξεπεράσθηκε η κόκκινη γραμμή αυτού που θα έπρεπε να είναι το ελάχιστο για μια υποψήφια για ένταξη στην
ΕΕ χώρα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου Κόμματος σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μίχαελ Όστρουπ Γένσεν. «Αυτό θα έπρεπε να οδηγήσει όχι μόνο σε μια διακοπή των διαπραγματεύσεων, αλλά στον οριστικό τερματισμό τους και στη διαγραφή της Τουρκίας από τον κατάλογο των υποψήφιων χωρών», δήλωσε.
Κλείσιμο
Την Κυριακή, ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας απείλησε να μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις της ΕΕ με την Τουρκία.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.