Βίντεο: Τεράστια τρύπα εμφανίστηκε από το πουθενά και «ρούφηξε» 3 ανθρώπους

Βίντεο: Τεράστια τρύπα εμφανίστηκε από το πουθενά και «ρούφηξε» 3 ανθρώπους

Η άσφαλτος σε δρόμο στο κέντρο της Τσεντσόου, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χενάν, υποχώρησε τη Δευτέρα κι ενώ καταρρακτώδεις βροχές έπλητταν την περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα μήκους τριάντα μέτρων και πλάτους 20 μέτρων

Βίντεο: Τεράστια τρύπα εμφανίστηκε από το πουθενά και «ρούφηξε» 3 ανθρώπους
Ένας άνθρωπος αγνοείται όταν ξαφνικά δημιουργήθηκε μια γιγαντιαία τρύπα στο οδόστρωμα σε μια μεγαλούπολη της κεντρικής Κίνας, με αποτέλεσμα να πέσουν μέσα περαστικοί που βρέθηκαν απρόσμενα στα έγκατα της γης.

Η άσφαλτος σε δρόμο στο κέντρο της Τσεντσόου, της πρωτεύουσας της επαρχίας Χενάν, υποχώρησε τη Δευτέρα κι ενώ καταρρακτώδεις βροχές έπλητταν την περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα μήκους τριάντα μέτρων και πλάτους 20 μέτρων. Το βάθος της τρύπας ήταν στα 9 μέτρα, έγραψε η εφημερίδα China Youth Daily.

Κλείσιμο


Τουλάχιστον 3 άνθρωποι έπεσαν μέσα, όταν χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν το έδαφος χάθηκε κάτω από τα πόδια τους, πρόσθεσε η εφημερίδα, επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Ένας άνδρας και μία γυναίκα διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στην επιφάνεια με τη βοήθεια των μελών των σωστικών συνεργείων, ωστόσο μια άλλη γυναίκα- που επέβαινε σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μαζί με τον άνδρα- παρασύρθηκε από έναν ορμητικό υπόγειο χείμαρρο, σύμφωνα με την εφημερίδα.



Έως σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι το φαινόμενο αυτό ενδεχομένως προκλήθηκε εξαιτίας αγωγών που βρίσκονταν κάτω από το οδόστρωμα και που έσπασαν από την πίεση του ομβρίων υδάτων, εξήγησαν οι πυροσβέστες της επαρχίας με μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό τους στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo.



H δημοτική αρχή του Τσεντσόου από την πλευρά της επισήμανε ότι «δεν μπορούμε προς το παρόν να επιβεβαιώσουμε» πόσοι άνθρωποι ακριβώς είχαν πέσει στον τεράστιο λάκκο.
Οι ομάδες διάσωσης αναζητώντας το πρόσωπο που αγνοείται, κατέβηκαν χθες στο εσωτερικό της τρύπας και βρήκαν τρία ηλεκτρικά ποδήλατα, σάκους, πολλά σανδάλια και ρούχα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης