Κορυφαίο τρολάρισμα στους οπαδούς της Μοντέρνας Τέχνης

Κορυφαίο τρολάρισμα στους οπαδούς της Μοντέρνας Τέχνης

Είναι η μοντέρνα Τέχνη αντιληπτή από όλους; Ένα ασυνήθιστο περιστατικό στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο αποδεικνύει ότι καμιά φορά η απόσταση της Τέχνης από την φάρσα είναι ελάχιστη

Κορυφαίο τρολάρισμα στους οπαδούς της Μοντέρνας Τέχνης
Ο 17χρονος TJ Khayatan επισκέφθηκε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο και εντυπωσιάστηκε από πολλά έργα τέχνης και πίνακες, αλλά, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα BuzzFeed παρατήρησε ότι οι επισκέπτες θαύμαζαν και έργα που έμοιαζαν αδιάφορα, όπως μια γκρι κουβέρτα ή ένα ταριχευμένο ζώο.

Τότε, ο νεαρός έφηβος είχε μια ιδέα. Τοποθέτησε στο δάπεδο του μουσείου ένα ζευγάρι γυαλιά και έφυγε από το σημείο. Σύντομα παρατήρησε αρκετούς επισκέπτες να μαζεύονται γύρω από το «έργο μεταμοντέρνας τέχνης», να κρατούν ασφαλείς αποστάσεις για να μη του κάνουν κακό και να το... φωτογραφίζουν!



Ο νεαρός φαρσέρ είχε και τίτλους να προτείνει για το «έργο του, όπως «μυωπία» ή «πραγματικά μάτια», αφού το έργο θα μπορούσε να συμβολίζει τον πολιτισμό που «υποβαθμίζεται» ή απλά τον τρόπο που βλέπει κανείς την ζωή μέσα από ένα ζευγάρι φακούς... Ο 17χρονος έχει επαναλάβει παρόμοιες φάρσες με επιτυχία χρησιμοποιώντας ένα δοχείο απορριμμάτων και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.
Κλείσιμο

Στις 24 Μαΐου ο 17χρονος φαρσέρ ανάρτησε στο Twitter τις σχετικές φωτογραφίες και μέχρι τώρα έχει 45.000 retweets.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης