Iερουσαλήμ: Έκρηξη σε λεωφορείο με τουλάχιστον 20 τραυματίες

Iερουσαλήμ: Έκρηξη σε λεωφορείο με τουλάχιστον 20 τραυματίες

Η έκρηξη σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης χωρίς ακόμα να έχει γίνει ξεκάθαρο τι την προκάλεσε

Iερουσαλήμ: Έκρηξη σε λεωφορείο με τουλάχιστον 20 τραυματίες
Τουλάχιστον 20 είναι οι τραυματίες, δύο εκ των οποίων πολύ σοβαρά, από έκρηξη που έγινε σε λεωφορείο στην καρδιά της Ιερουσαλήμ.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις του στρατού και των δυνάμεων ασφαλείας, καθώς οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή τρομοκρατική ενέργεια.

Κλείσιμο


Οι πρώτες φωτογραφίες που φθάνουν από το σημείο δείχνουν ένα λεωφορείο τυλιγμένο στις φλόγες ενώ συνεχώς καταφθάνουν στο σημείο διασώστες και ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν και νεκροί ανάμεσα στους τραυματίες. Πάντως οι πρώτες ασφαλείς πληροφορίες που φθάνουν από ισραηλινά Μέσα, αναφέρουν ότι το λεωφορείο ήταν κατά πάσα πιθανότητα άδειο από επιβάτες, και οι τραυματίες προέρχονται από τους ανθρώπους που βρίσκονταν σε ένα άλλο λεωφορείο που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Αργά το απόγευμα ο διευθυντής της Αστυνομίας της Ιερουσαλήμ Yoram Halevy επιβεβαίωσε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό που βρισκόταν πάνω στο ένα λεωφορείο. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πάντως αν επρόκειτο για βομβιστή αυτοκτονίας ή ο μηχανισμός ήταν τοποθετημένος πάνω στο λεωφορείο και ενεργοποιήθηκε από απόσταση. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης