Πατριάρχης Ρωσίας: Η άνοδος των τζιχαντιστών οφείλεται στους... ομοφυλόφιλους

Πατριάρχης Ρωσίας: Η άνοδος των τζιχαντιστών οφείλεται στους... ομοφυλόφιλους

Σύμφωνα με τον κ. Κύριλλο ο λόγος που οι Μουσουλμάνοι πηγαίνουν στη Συρία και το Ιράκ προκειμένου να γίνουν τζιχαντιστές είναι γιατί δεν θέλουν να είναι μέρος ενός πολιτισμού που αποδέχεται εκδηλώσεις όπως το Gay Pride

Πατριάρχης Ρωσίας: Η άνοδος των τζιχαντιστών οφείλεται στους... ομοφυλόφιλους
Στην αποδοχή της ομοφυλοφιλίας από τη Δύση απέδωσε ο Πατριάρχης Ρωσίας Κύριλλος την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με τον κ. Κύριλλο ο λόγος που οι Μουσουλμάνοι πηγαίνουν στη Συρία και το Ιράκ προκειμένου να γίνουν τζιχαντιστές είναι γιατί δεν θέλουν να είναι μέρος ενός πολιτισμού που αποδέχεται εκδηλώσεις όπως το Gay Pride.

«Το Ισλαμικό Κράτος δημιουργεί έναν πολιτισμό που είναι νέος σε σχέση με αυτόν που έχει επικρατήσει και είναι αθεϊστικός και κοσμικός» ανέφερε σε κείμενό του στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής εκκλησίας ο κ. Κύριλλος.

Κλείσιμο
«Μπορούμε να έχουμε παρελάσεις για τις σεξουαλικές μειονότητες αλλά όταν 1 εκατομμύριο Γάλλοι Χριστιανοί βγαίνουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν τις αξίες της οικογένειας τότε επεμβαίνει η αστυνομία» αναφέρει στο κείμενο ο Ρώσος Πατριάρχης.

«Δείτε πώς η Δύση έχει χτίσει τον κόσμο - έναν ανίερο κόσμο - αλλά εμείς σας προσκαλούμε να χτίσετε τον κόσμο του Θεού... και οι τζιχαντιστές απαντούν ακριβώς σε αυτό. Γι' αυτό δίνουν τη ζωή τους» κατέληξε ο κ.κ. Κύριλλος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης