Ινδία: 13χρονη απήγαγε και αποκεφάλισε τον πεντάχρονο γιο του βιαστή της

Ινδία: 13χρονη απήγαγε και αποκεφάλισε τον πεντάχρονο γιο του βιαστή της

Μια έφηβη κοπέλα στο κρατίδιο Uttar Pradesh, στην Ινδία, απήγαγε και αποκεφάλισε τον πεντάχρονο γιο του βιαστή της - Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι θα διενεργηθεί μια «δίκαιη έρευνα» για το τραγικό περιστατικό

Ινδία: 13χρονη απήγαγε και αποκεφάλισε τον πεντάχρονο γιο του βιαστή της
Μια 13χρονη, από χωριό στο βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh, στην Ινδία, απήγαγε και αποκεφάλισε ένα πεντάχρονο αγόρι, επειδή, όπως ισχυρίζεται, ο πατέρας του παιδιού την βίασε στις αρχές Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Times of India, το τραγικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας όταν σκυλιά της περιοχής ανέσυραν κάτω από ένα σωρό τούβλων το άψυχο σώμα του πεντάχρονου αγοριού που βρέθηκε μισοκαμένο μέσα σε πλαστική σακούλα.

Κλείσιμο


Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην εφημερίδα ότι έχει καταγραφεί η δολοφονία του αγοριού από την νεαρή κοπέλα, η οποία ήδη βρίσκεται σε αναμορφωτήριο, αλλά για την υπόθεση του βιασμού από τον πατέρα του άτυχου πεντάχρονου θα γίνει μια «δίκαιη έρευνα». Σύμφωνα με την αστυνομία η 13χρονη είναι τοξικομανής από φτωχή οικογένεια και κατά καιρούς είχε εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις με διάφορα άτομα για δευτερεύοντα ζητήματα. 

Η νεαρή Ινδή έχει καταγγείλει ότι ο πατέρας του πεντάχρονου αγοριού την βίασε, αφού πρώτα της προσέφερε μια ουσία που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της, ως οινοπνευματώδες ποτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης