Σε συναγερμό η Γαλλία υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων

Σε συναγερμό η Γαλλία υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα κι ένας πύραυλος να ανοίξει πυρ κατά αεροσκάφους, γράφει η βρετανική εφημερίδα δίχως να κατονομάζει τις πηγές της

Σε συναγερμό η Γαλλία υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων
Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής έχουν τεθεί οι γαλλικές αρχές υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων «τύπου 11ης Σεπτεμβρίου», σύμφωνα με πηγές των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι στη Γαλλία μπορεί να υπάρξει κοινωνική αναταραχή τους προσεχείς μήνες αλλά και να σημειωθεί τρομοκρατική επίθεση. Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμα κι ένας πύραυλος να ανοίξει πυρ κατά αεροσκάφους, γράφει η βρετανική εφημερίδα δίχως να κατονομάζει τις πηγές της. 

«Οι αερογραμμές έχουν ειδοποιεί για παν ενδεχόμενο, ακόμα και για το ενδεχόμενο να τους επιτεθεί ένας πύραυλος», υποστήριξε η πηγή δίχως να κατονομάζεται, στη βρετανική εφημερίδα. 

«Αλλά οι πιλότοι δεν αισθάνονται σιγουριά ότι μπορούν να αποτρέψουν ανάλογες τρομοκρατικές επιθέσεις», προσθέτει.

Έπειτα από την αιματηρή επίθεση στην υπερταχεία «Thalys» αλλά και μία σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τους προηγούμενους μήνες στη Γαλλία, ο Σοσιαλιστής πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, έχει προειδοποιήσει το γαλλικό λαό πως θα πρέπει να προετοιμαστεί για περισσότερη βία θεωρώντας ότι η ισλαμική απειλή θα ενισχυθεί στην χώρα.  
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης