ΗΠΑ: Ισοβίτης προσπάθησε να χαράξει στο κεφάλι του 666 και χάραξε τρία ανάποδα 9άρια!

ΗΠΑ: Ισοβίτης προσπάθησε να χαράξει στο κεφάλι του 666 και χάραξε τρία ανάποδα 9άρια!

Μέσα από την γκάφα του, μπορεί να βγει ωφελημένος, καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το ατού του αυτο-ακρωτηριασμού σαν μέσο αποφυλάκισης

ΗΠΑ: Ισοβίτης προσπάθησε να χαράξει στο κεφάλι του 666 και χάραξε τρία ανάποδα 9άρια!
Όταν γίνεται αναφορά σε βλακεία θα πρέπει να αναφέρεται δίπλα από το όνομα του 28χρονου Νίκο Τζένκινς, έγκλειστου των φυλακών της Όμαχα στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ.

Έχοντας επηρεαστεί αρκετά από το βιβλίο της αποκάλυψης ο Τζένκινς, θέλησε να χαράξει στο μέτωπό του τα τρία 6άρια του θηρίου της Αποκάλυψης. Γι' αυτό το λόγο, χρησιμοποίησε καθρέφτη, ώστε να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μόλις τέλειωσε, τα σχόλια, μόνο κολακευτικά δεν ήταν για το νέο, αυτοσχέδιο τατουάζ του, καθώ ο «καλλιτέχνης» αντί για 666, χάραξε στο κεφάλι του, τρία ανάποδα 9άρια!

Μέσα όμως από τη γκάφα του, μπορεί να βγει και τυχερός. Ο 28χρονος, που είχε καταδικαστεί σε ισόβια φυλάκιση για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων, μόλις δέκα μέρες μετά την προηγούμενη αποφυλάκισή του, έχει καταθέσει αίτηση για νέα αποφυλάκιση εξαιτίας μη ομαλής ψυχικής κατάστασης.

Ο γιατρός της φυλακής τον χαρακτηρίζει ως «έναν από τους πιο επικίνδυνους ανθρώπους που έχει δει». Είχε καταδικαστεί σε ισόβια, όμως το αν η ποινή του θα μετατραπεί σε εκτέλεση είχε καθυστερήσει, όταν είχε αποκαλυφθεί ότι ο Τζένκινς είχε χαράξει μια σβάστικα στο δέρμα του.
Κλείσιμο

Πλέον, σύμφωνα με το δικηγόρο του, μπορεί να χρησιμοποιήσει το χαρτί του αυτο-ακρωτηριασμού, σαν μέσο και για να αποφύγει την εκτέλεση αλλά και να καλυτερεύσει την διαμονή του στη φυλακή, ή ακόμα, αν σταθεί τυχερός, και να αποφυλακιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης