Αγγελία στη Γερμανία ζητά δοκιμαστή ποιότητας... πορνείου

Αγγελία στη Γερμανία ζητά δοκιμαστή ποιότητας... πορνείου

Ο υποψήφιος ή υποψήφια για τη θέση πρέπει να έχει MBA και... εμπειρία σε οίκους ανοχής

Αγγελία στη Γερμανία ζητά δοκιμαστή ποιότητας... πορνείου
Ένα πορνείο στη Γερμανία ζητά δοκιμαστές ποιότητας για τις πόρνες με τις οποίες συνεργάζεται. Το site Kaufminch.com αναζητά γυναίκες και άνδρες που να τσεκάρουν την ποιότητα, την καθαριότητα και τις ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές των κοριτσιών με τις οποίες συνεργάζεται, αλλά και να αποφανθούν αν αυτό που προσφέρει το πορνείο είναι αυτό που λέμε «value for money».



Σύμφωνα με την αγγελία: «Πρακτική εμπειρία με χρόνια επισκέψεων σε πορνεία είναι απαραίτητη καθώς και πιστοποιητικό υγείας. Θα πρέπει να είστε κοινωνικός-ή και να μην φοβάστε τις εμπειρίες και τις επαφές. Η γνώση ξένων γλωσσών επιθυμητή».

Η αγγελία που διαφημίζει το site, είναι για μια αλυσίδα πορνείων σε Γερμανία, Κίνα και Ισπανία. 
Κλείσιμο

Η Γερμανία και η Κίνα έχουν νομιμοποιήσει την πορνεία και η Ισπανία την «ανέχεται» και για αυτό η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτές τις χώρες. 



Ο ιδιοκτήτης Julius Dreyer και τα δύο του αδέρφια ίδρυσαν το Kaufmich.com το 2009 για πόρνες, θέλoντας να δημιουργήσουν ένα δίκτυο που προστατεύει τις ανεξάρτητες πόρνες. «Το όραμα μας είναι η πορνεία να γίνει αποδεκτή σαν οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα γιατί όταν οι πόρνες απομονώνονται και περιθωριοποιούνται δημιουργούνται προβλήματα στην κοινωνία μας» λέει ο Dreyer.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης