Τι πραγματικά γίνεται σε ένα σεξ πάρτι;

Τι πραγματικά γίνεται σε ένα σεξ πάρτι;

Όταν οι περισσότεροι πηγαίνουν σε ένα κλαμπ το Σαββατόβραδο, συνήθως πίνουν δύο ή τρία ποτά χορεύουν με τους φίλους τους - Σε ένα σεξ πάρτι όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά

Τι πραγματικά γίνεται σε ένα σεξ πάρτι;
Ρεπορτάζ αμερικανικής εφημερίδας αποκαλύπτει τα άδυτα του Chemistry, ενός σεξ πάρτι. Το θέμα δείχνει ότι όπως και σε όλες τις άλλες εξόδους των ανθρώπων, εκείνοι που πηγαίνουν σε σεξ πάρτι κάνουν σχεδόν τα ίδια πράγματα με  τους περισσότερους από εμάς: χορεύουν, τρώνε, πίνουν αλκοόλ. Με μια διαφορά όμως: υπάρχει και το σεξ.

Πριν από όλα, πάντως, σύμφωνα με τους διοργανωτές, όσοι θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ένα σεξ πάρτι, συμπληρώνουν μέσω email ένα ερωτηματολόγιο «για να αποφύγουμε τους πολύ περίεργους».  

Το Chemistry γίνεται μια φορά τον μήνα στη Νέα Υόρκη. Το πάρτι μαζεύει συνήθως 200 άτομα, ζευγάρια αλλά και ελεύθερους. Εδώ υπάρχουν σε αφθονία μουσική, φαγητό και... σεξ.

Με μια τεράστια σκηνή στο κέντρο μιας παλιάς αποθήκης στο Brooklyn, χωρίς σήμανση στην πόρτα, το πάρτι είναι όντως μυστικό και πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση. Εκτός από τα swinger ζευγάρια, αυτούς δηλαδή που αλλάζουν παρτενέρ εν γνώσει του συντρόφου τους, υπάρχουν και οι άλλοι που απλά λόγω περιέργειας πηγαίνουν σε αυτά τα πάρτι.

«Εμείς το πήραμε βήμα-βήμα, βάζοντας κανόνες» λέει ένα ζευγάρι. «Πήγαμε γιατί ακούσαμε από φίλους και ήταν περίεργα γιατί είχε κάμερες παντού. Το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο και ήρθε ένας νέος άνδρας, μας προσέγγισε και μιλήσαμε, μας άρεσε η χημεία του και έτσι προχωρήσαμε σε σεξουαλική πράξη μαζί μας. Το σεξ δεν είναι ταμπού πια για μας και δεν μας πειράζει καθόλου να μπαίνει τρίτος στο κρεβάτι μας».
Κλείσιμο

«Όταν σκέφτονται οι περισσότεροι ένα σεξ πάρτι δε φέρνουν στο νου τους κάποια πράγματα αλλά ευτυχώς αυτό το πάρτι έχει κανόνες και έτσι το σεξουαλικό γίνεται μόνο εάν θέλουν όλοι και συμφωνούν στα πάντα. Υπάρχει πολύς κόσμος που έρχεται μόνο για να δει και να περάσει καλά» λέει κάποιος άλλος θαμώνας.

«Εγώ νιώθω εντελώς ασφαλής σε τέτοια πάρτι, όλοι ξέρουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Είχα περιέργεια γιατί απλά ήθελα να δω πως ήταν να κάνω σεξ μπροστά σε κόσμο. Και υπήρχε και τρυφερότητα και ερωτισμός, δεν ήταν καθόλου φτηνό» δηλώνει μια άλλη επισκέπτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης