Ινδία: Τα κορίτσια προκαλούν το βιασμό τους, λέει βιαστής!

Ινδία: Τα κορίτσια προκαλούν το βιασμό τους, λέει βιαστής!

Οι γυναίκες πρέπει να ασχολούνται με τα οικιακά, όχι να βγαίνουν και να φορούν λάθος ρούχα, υποστηρίζει ο κρατούμενος που αναμένεται να εκτελεστεί

Ινδία: Τα κορίτσια προκαλούν το βιασμό τους, λέει βιαστής!
Τη στιγμή που σχεδόν 25.000 ήταν οι γυναίκες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά στην Ινδία το 2013, ένας άνδρας που καταδικάστηκε σε φυλάκιση στο Δελχί για τον ομαδικό βιασμό μίας 23χρονης, κατηγορεί το νεκρό θύμα του, λέγοντας πως εκείνη είχε την ευθύνη για τον βιασμό της.

Σε δηλώσεις του στο BBC ο Μουκές Σινγκχ, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2012 βρισκόταν στο λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η 23χρονη φοιτήτρια που βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από μαζικό βιασμό έξι ανδρών, υποστήριξε ότι «τα κορίτσια είναι υπεύθυνα για τους βιασμούς».

Κλείσιμο
Στη συνέντευξή του από τη φυλακή, όπου αναμένεται την εκτέλεσή του, ο άνδρας χαρακτήρισε το περιστατικό «ατύχημα», το οποίο προκάλεσε η νεαρή καθώς «ένα κορίτσι δεν τριγυρίζει στις 21.00. Ένα κορίτσι είναι περισσότερο υπεύθυνο για τον βιασμό από έναν άνδρα. Αγόρια και κορίτσια δεν είναι ίσα».

Όπως είπε αυτό που αρμόζει στις γυναίκες είναι να μένουν στο σπίτι και να ασχολούνται με τα οικιακά, όχι να πηγαίνουν σε κέντρα διασκέδασης τη νύχτα και να φορούν τα λάθος ρούχα, διευκρινίζοντας, μάλιστα, πως μόνο το 20% των κοριτσιών είναι καλά!

Σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας το θύμα που συνοδευόταν από φίλο της, έφερε τραύματα ακόμα και εσωτερικά, καθώς είχε κακοποιηθεί και με μεταλλικά αντικείμενα.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι σημαντικό σύμφωνα με τον Ινδό άνδρα, καθώς όπως είπε η νεαρή όταν βιάστηκε «δεν έπρεπε να αντισταθεί, αλλά έπρεπε να σιωπήσει και να επιτρέψει τον βιασμό. Θα την άφηναν να φύγει μετά και απλώς θα χτυπούσαν το αγόρι».

Μετά την εκτέλεση του αδελφού του για την ίδια κατηγορία, ο Σινγκχ δήλωσε πως τώρα όταν οι άνδρες βιάζουν δε θα αφήνουν ελεύθερα τα θύματα, αλλά θα τα σκοτώνουν.

«Πριν θα έλεγαν ότι δε θα πει τίποτα σε κανέναν, όμως, τώρα θα σκοτώνουν τα κορίτσια», εξήγησε ο κρατούμενος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης