Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διόρισε τον Μιχαήλ Μισούστιν πρωθυπουργό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μετά την έγκριση του διορισμού του από την κάτω βουλή του κοινοβουλίου.
Όπως ορίζει η ρωσική νομοθεσία, η κυβέρνηση παραιτήθηκε ακριβώς πριν από την ορκωμοσία του Πούτιν για μία ακόμα εξαετή θητεία την Τρίτη, ύστερα από την επανεκλογή του στις εκλογές του Μαρτίου.
«Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν υπέβαλε στην Κρατική Δούμα πρόταση για την υποψηφιότητα του Μιχαήλ Βλαντιμίροβιτς Μισούστιν για τη θέση του Προέδρου της Κυβέρνησης», δήλωσε ο πρόεδρος της Δούμας Βιατσεσλάβ Βολόντιν μέσω Telegram.
«Σήμερα, οι βουλευτές θα λάβουν μια υπεύθυνη απόφαση εκ μέρους των εκλογέων τους για το θέμα αυτό».
Ο Πούτιν διόρισε τον Μισούστιν, 58 ετών, στη θέση του πρωθυπουργού τον Ιανουάριο του 2020, αντικαθιστώντας τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο Μισούστιν, όπως και άλλα μέλη της ρωσικής ελίτ, έχει αποτελέσει στόχο δυτικών κυρώσεων σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς