Βίντεο: «Καμάκια» παραπλανώνται και την πέφτουν στις... μαμάδες τους!

Βίντεο: «Καμάκια» παραπλανώνται και την πέφτουν στις... μαμάδες τους!

Πείραμα για να αναδειχθεί το πρόβλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο Περού εξελίσσεται σε εφιάλτης για τους θύτες που μετατρέπονται σε θύματα

Βίντεο: «Καμάκια» παραπλανώνται και την πέφτουν στις... μαμάδες τους!
Τι γίνεται όταν στον δρόμο βλέπεις μια όμορφη γυναίκα, της... πετάς ένα κοπλιμέντο και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι πρόκειται γαι τη μητέρα σου; Αμηχανία, ντροπή, σοκ. Δεκτά όλα. Αυτό όμως που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί όταν σε αρχίζει στις... τσαντιές και τις σφαλιάρες στη μέση του δρόμου για σεξουαλική παρενόχληση!

Το περιστατικό συνέβη στη Λίμα του Περού ως πείραμα για να αναδειχθεί το πρόβλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στους δρόμους, κάτι που βιώνουν 7 στις 10 γυναίκες. Οι εμπνευστές βρήκαν δύο άντρες που έχουν παρελθόν στο «καμάκι» και επικοινώνησαν με τις μητέρες τους, οι οποίες δέχθηκαν να μεταμφιεστούν και να περάσουν μπροστά από τους γιους τους. 

Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αστείο. Τα «θύματα» - θύτες πέφτουν στην παγίδα πειράζοντάς τις και το μετανιώνουν! Οι σούπερ μαμάδες αποκαλύπτονται και αρχίζουν να τους μαλώνουν και να τους χτυπούν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, ενώ οι γιοι προσπαθούν να τις ηρεμήσουν και να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης