Ακόμη και... πορνοταινίες δείχνουν οι τζιχαντιστές για να κάνουν προπαγάνδα!

Ακόμη και... πορνοταινίες δείχνουν οι τζιχαντιστές για να κάνουν προπαγάνδα!

«Βιάζει» την αλήθεια το ισλαμικό κράτος - Για να υποστηρίξουν ότι οι Μουσουλμάνες κακοποιούνται σεξουαλικά από στρατιώτες του Ιράκ και της Συρίας χρησιμοποιούν λήψεις από ερωτικές ταινίες

Ακόμη και... πορνοταινίες δείχνουν οι τζιχαντιστές για να κάνουν προπαγάνδα!
Τι ακόμα θα σκαρφιστούν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για να στείλουν το μήνυμά τους στη Δύση; Μετά το σόου των εκτελέσεων μπροστά στην κάμερα, έπειτα από τις απειλές κατά των δυτικών χωρών και ύστερα από την προέλαση σε Συρία και Ιράκ, έφτασε η στιγμή της προπαγάνδας… με ερωτικές προεκτάσεις.

Σύμφωνα με τους εξτρεμιστές του ΙΚ οι Μουσουλμάνες κακοποιούνται σεξουαλικά από ξένους στρατιώτες, επομένως η παρέμβασή τους είναι η μοναδική που μπορεί να τις προστατεύσει από τους βιασμούς.

Για το λόγο αυτό, λοιπόν, όπως αναφέρει ο Independent συνέλλεξαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται παιδιά να πέφτουν θύματα βίας, αλλά και μία γυναίκα που κακοποιείται από άνδρες που φορούν στρατιωτική στολή, δημιουργώντας μία «αφίσα».

Κλείσιμο


Μάλιστα, το δημιούργημα των εξτρεμιστών συνοδεύεται από τον τίτλο: «Το Ισλαμικό Κράτος είναι η μοναδική σωτηρία για εκατομμύρια Σουνίτες Μουσουλμάνους κατά της σφαγής από τους Ιρακινούς και τους Σύρους».

Ωστόσο, η αγωνία των τζιχαντιστών να αποδείξουν τα δεινά που παθαίνουν οι γυναίκες από τους Ιρακινούς και τους Σύρους στρατιώτες, από τα οποία μόνο το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να τις σώσει, τους οδήγησε σε ένα σοβαρό ολίσθημα.



Όπως αποκάλυψε το Στέϊτ Ντιπαρτμεντ με ανάρτησή του στο Twitter η λήψη της κακοποιημένης γυναίκας από στρατιώτες προέρχεται από ερωτική ταινία ουγγρικής παραγωγής.

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί, λοιπόν, το ΙΚ ότι επιχειρεί να «παραπλανήσει» τους Σουνίτες μέσω της διαδικτυακής αυτής αφίσας που κυκλοφορεί στο Twitter ανάμεσα σε υποστηρικτές της ισλαμιστικής οργάνωσης.



«Σταματήστε να χρησιμοποιείτε ψεύτικες φωτογραφίες για να παραπλανήσετε τον κόσμο ώστε να σας υποστηρίξουν», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών στο Twitter.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης