ΗΠΑ: Έχασε το σπίτι της για 95 δολάρια!

ΗΠΑ: Έχασε το σπίτι της για 95 δολάρια!

Μπορεί να μην έλαβε ποτέ το ειδοποιητήριο για τον φόρο, όμως το σπίτι της πωλήθηκε σε δημοπρασία

ΗΠΑ: Έχασε το σπίτι της για 95 δολάρια!
Η Ζούι Λούι, κατοικεί στο Νόρκος, μια γειτονιά, λίγο έξω από την Ατλάντα των ΗΠΑ. Ή τουλάχιστον κατοικούσε, μέχρι να την ειδοποιήσουν ότι το σπίτι της δημοπρατήθηκε εν αγνοία της, επειδή δεν πλήρωσε τα οφειλόμενα δημοτικά τέλη.

Η ίδια υποστηρίζει ότι εκτός του ότι δεν ενημερώθηκε για τη δημοπρασία, δεν είχε λάβει ποτέ κάποια ειδοποίηση, ότι χρωστάει χρήματα. Το ιστορικό της όμως δείχνει πως από το 2011 που αγόρασε το σπίτι, η Λούι, πληρώνει στην ώρα της τους φόρους, εκτός από φέτος. Τι συνέβη λοιπόν;

Πολύ απλό. Το ειδοποιητήριο για τα δημοτικά τέλη, μπήκε σε έναν φάκελο, χωρίς όνομα ή διεύθυνση, οπότε το ταχυδρομείο, τον επέστρεψε πίσω στο δήμο.

Το κακό όμως έχει ήδη συμβεί. Ο δήμος άπαξ και δεν έλαβε ενημέρωση, πως τα τέλη πληρώθηκαν, έδωσε το πράσινο φως για τη δημοπρασία και ενημέρωσε την άτυχη γυναίκα πως πρέπει να εκκενώσει το σπίτι της μέχρι τις 25 Νοεμβρίου.

Όταν βέβαια ενημέρωσε τους ιθύνοντες, για το συμβάν, και αποδείχτηκε πως το λάθος δεν ήταν δικό της, ο δήμος, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και ενημέρωσε τον εργολάβο, οποίος θα προσπαθήσει να δώσει λύση στο πρόβλημα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης