Το πιο μαύρο μπέργκερ που φάγατε ποτέ!

Το πιο μαύρο μπέργκερ που φάγατε ποτέ!

Το Kuro Pearl και το Kuro Diamond είναι φτιαγμένα από μαύρο ψωμί και μαύρο τυρί. Τα υλικά χρωματίζονται από μπαμπού και μελάνι σουπιάς

Το πιο μαύρο μπέργκερ που φάγατε ποτέ!
Το μαύρο φαγητό δεν θα πρέπει να μας προκαλεί αηδία. Διάσημα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν το μελάνι της σουπιάς για να χρωματίσουν το ψωμί και τα ζυμαρικά. Μάλιστα μια από τις σπεσιαλιτέ του διάσημου εστιατορίου Hinoki & the Bird στο Λος Αντζελες σερβίρει ρολό αστακού σε μαύρο κουλούρι.

Tα Burger King της Ιαπωνίας όμως πηγαίνουν την μαγειρική επιστήμη σε άλλο επίπεδο και φιάχνουν τα πιο μαύρα burger που φάγατε ποτέ.

Η αλυσίδα burger εισήγαγε ένα νέο burger το Kuro Pearl (στα γιαπωνέζικα σημαίνει μαύρο) το οποίο σερβίρει με μαύρο τυρί που είναι φτιαγμένο από μπαμπού ξυλάνθρακα. Οσο για το ψωμί και αυτό είναι... κατράμι γιατί έχει χρωματιστεί με μελάνι σουπιάς.

Κλείσιμο
Επίσης προσφέρει στους πελάτες του και άλλη εκδοχή του μαύρου burger. To Kuro Burger Diamond με μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι και μαγιονέζα. Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η μαγιονέζα παραμένει ακόμα λευκή.

Καλή σας όρεξη αν ζηλέψατε!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης