Βουλγαρία: Μία γυναίκα πνίγηκε και ο γιος της αγνοείται από τις πλημμύρες

Βουλγαρία: Μία γυναίκα πνίγηκε και ο γιος της αγνοείται από τις πλημμύρες

Τα νερά των ποταμών κατέκλυσαν σπίτια και αγροτικά χτίσματα, παρέσυραν αυτοκίνητα και έπνιξαν κατοικίδια ζώα

Βουλγαρία: Μία γυναίκα πνίγηκε και ο γιος της αγνοείται από τις πλημμύρες
Έναν νεκρό, έναν αγνοούμενο και πολλές καταστροφές αφήνουν πίσω τους οι πλημμύρες που έπληξαν τη Βουλγαρία. Ειδικότερα, όπως μετέδωσαν σήμερα τα βουλγαρικά ΜΜΕ, στο χωριό Βρανίλοφτσι, στην περιφέρεια Γάμπροβο, μία γυναίκα 61 ετών πνίγηκε ενώ αγνοείται η τύχη του 39χρονου γιου της.

Τα νερά των ποταμών κατέκλυσαν σπίτια και αγροτικά χτίσματα, παρέσυραν αυτοκίνητα και έπνιξαν κατοικίδια ζώα. Περισσότερα από 70 χωριά της περιοχής, όπως και τέσσερις γειτονιές του Γάμπροβο έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω της ισχυρής καταιγίδας και των κεραυνών που έπληξαν διάφορα σημεία του δικτύου ηλεκτροδότησης.

Κάτοικοι του Βρανίλοφτσι είπαν στα ΜΜΕ, ότι τα νερά έφτασαν τα δύο μέτρα, αναγκάζοντας τους κατοίκους να ανέβουν στο δεύτερο πάτωμα ή στην οροφή των σπιτιών τους για να σωθούν.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων προειδοποίησε για ενδεχόμενες νέες ισχυρές βροχοπτώσεις και τοπικές πλημμύρες στη βόρεια Βουλγαρία, αλλά και για πιθανή αύξηση της στάθμης των υδάτων ποταμών στα νότια τμήματα της χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης