Ξανθιά 19χρονη κυνηγός ποστάρει τα θηράματά της στο Facebook

Ξανθιά 19χρονη κυνηγός ποστάρει τα θηράματά της στο Facebook

Λιοντάρια και τίγρεις που η ίδια έχει σκοτώσει με το τόξο της ανεβάζει στο Διαδίκτυο η Kendall Jones από το Τέξας

Ξανθιά 19χρονη κυνηγός ποστάρει τα θηράματά της στο Facebook
Η Kendall Jones από το Τέξας των ΗΠΑ δεν είναι μια συνηθισμένη κυνηγός. Είναι μόλις 19 χρονών, διαθέτει εντυπωσιακή παρουσία, που θυμίζει μοντέλο και συνηθίζει να ποστάρει στον λογαριασμό της στο Facebook τα ζώα που σκοτώνει με το τόξο της. Θυμίζοντας την ηρωίδα της τριλογίας The Hunger Games, Κάτνις Έβερντιν, η 19χρονη καλλονή παίρνει το τόξο της και σκοτώνει, όχι όμως για να επιβιώσει, αλλά για ευχαρίστηση. 


Κλείσιμο


Εφόσον είναι νόμιμο αυτό που κάνει βέβαια, δεν μπορεί κανείς να την κατηγορήσει, όμως το γεγονός πως ανεβάζει τις φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, ποζάροντας χαμογελαστή δίπλα στα νεκρά ζώα, έχει προκαλέσει σωρεία συζητήσεων και σφοδρών αντιδράσεων. 




Τα δε θηράματά της, είναι εντυπωσιακά λιοντάρια, τίγρεις, ακόμα και ιπποπόταμοι, ελέφαντες κι ένα σωρό άλλα άγρια ζώα. 




Όπως λέει η ίδια, ο πατέρας της ήταν εκείνος που τη μύησε στη χαρά του κυνηγιού, ενώ σκότωσε το πρώτο της θήραμα σε ηλικία 13 ετών - επρόκειτο για έναν λευκό ρινόκερο της Αφρικής. Έκτοτε έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην Αφρική για να κάνει αυτό που αγαπά: Να σκοτώνει άγρια ζώα με το σούπερ εξελιγμένο της τόξο!



 Η συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα έχει ανάψει, ενώ η ίδια απαντά στους επικριτές της πως ό,τι κάνει είναι νόμιμο - κι ας μην είναι «ηθικό» για πολλούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης