Θα κάνουν την Ιθάκη θέρετρο διασήμων!

Θα κάνουν την Ιθάκη θέρετρο διασήμων!

Κυκλοφόρησαν οι μακέτες του υπερπολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος που θα κατασκευάσουν Αυστραλοί στο νησί και θα περιλαμβάνει βίλες, σουίτες, μαρίνες και γήπεδο γκολφ

Θα κάνουν την Ιθάκη θέρετρο διασήμων!
Οι Αυστραλοί επενδυτές που θέλουν να φτιάξουν υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο στις νότιες ακτές της Ιθάκης έχουν ήδη βάλει μπροστά το σχέδιό τους, καθώς ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου. 

Βίλες, μαρίνες με δυνατότητα να υποδεχθούν ακόμα και κρουαζιερόπλοια, κατοικίες πολλών αστέρων προς ενοικίαση και πολλές επιπλέον ανέσεις για τους υψηλούς επισκέπτες του θα παρέχει το ILIAD Resort που θα δημιουργηθεί στη Νότια Ιθάκη. Η περιοχή σήμερα είναι τελείως παρθένα, ενώ όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα μοιάζει με ένα μικρό «Μονακό»!

Μεταξύ άλλων τα σχέδια προβλέπουν και τη δημιουργία γηπέδου γκολφ, μια μαρίνα με δυνατότητες υποδοχής 200 σκαφών, ένα παραθάλασσιο «χωριό», έξι υπερπολυτελείς κατοικίες και 1020 σουίτες, σε ένα έργο τεραστίων προδιαγραφών, ειδικά για το μικρό νησί της Ιθάκης.

Κλείσιμο




Εταιρίες με παγκόσμια καταξίωση στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για να αναλάβουν το θέρετρο αφού εγκαινιαστεί, κάτι που ακόμα δεν προσδιορίζεται χρονικά, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργασίες στο χώρο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα. 

Η ίδια η εταιρία αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Το ILIAD Resort βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια έκταση στο μυθικό νησί της Ιθάκης και όταν ολοκληρωθεί θα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της Ελλάδας».







Την Ιθάκη τα τελευταία χρόνια προτιμούν όλο και περισσότεροι διάσημοι για να περάσουν χαλαρωτικές διακοπές, καθώς μετά τη Μαντόνα, τη Ναόμι Κάμπελ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και άλλους χολιγουντιανούς σταρ που πέρασαν από την πατρίδα του Οδυσσέα, δεν παρέλειψαν να την επισκεφθούν ο Φρανσουά Ολάντ και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης