Google: Eurovision, Τσιτσιπάς, και… γαριδομακαρονάδα στην κορυφή των αναζητήσεων από Έλληνες
Πρώτη στις γενικές αναζητήσεις ήταν η Eurovision, στη δεύτερη θέση οι εκλογές, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η λέξη «σεισμός» - Δείτε αναλυτικά τις λίστες των υπόλοιπων κατηγοριών
Όλα όσα βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής των Ελλήνωντο 2019 αποκαλύπτει η καθιερωμένη ετήσια δημοσιοποίηση από τη Google των πιο συχνών αναζητήσεων που έγιναν στη χώρα μας μέσω της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησής της (Year In Search 2019).
Πρώτη στις γενικές αναζητήσεις ήταν η Eurovision, στη δεύτερη θέση οι εκλογές (κυρίως αναζητώντας οι πολίτες πού ψηφίζουν), ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η λέξη «σεισμός». Όσον αφορά τις ιδιαίτερες κατηγορίες αναζητήσεων, στις «διασημότητες» στην κορυφή βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις τηλεοπτικές εκπομπές το «Power of Love», στα αθλητικά ο ΠΑΟΚ και στις συνταγές η γαριδομακαρονάδα.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί
Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί θεμέλιο της στρατηγικής του Ομίλου ΔΕΗ. Σε ένα ενεργειακό περιβάλλον που μετασχηματίζεται με ταχύτητα, η υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και η ενσωμάτωση αρχών κυκλικής οικονομίας αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για ένα βιώσιμο ενεργειακό σύστημα.