Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin

Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin

Τα δύο δίδυμα αδέρφια που στο παρελθόν είχαν δικαστική διαμάχη με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ επένδυσαν στο bitcoin και φαίνεται ότι έχουν γίνει δισεκατομμυριούχοι

Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin
Είχαν γίνει γνωστοί από τη δικαστική τους διαμάχη με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για την ιδιοκτησία του Facebook. Όμως ο Κάμερον και Τάιλερ Γουίνκλεβος φαίνεται ότι άφησαν αυτήν την ιστορία πίσω τους και πλέον είναι δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin. 

Οι δίδυμοι, με σπουδές στο Χάρβαρντ, είχαν μηνύσει τον ιδρυτή του Facebook, υποστηρίζοντας ότι τους έκλεψε την ιδέα για τονι ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Αν και οι κινήσεις τους να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας δεν πέτυχαν, προχώρησαν σε συμβιβασμό 65 εκατ. δολαρίων το 2008. Σύμφωνα με την Telegraph, τα αδέρφια επένδυσαν 11 εκατ. δολάρια στο bitcoin, πληρώνοντας 120 δολάρια για κάνε ένα, το 2013. 

Ωστόσο, με δεδομένη την αύξηση της αξίας του νομίσματος, η περουσία τους έχει αυξηθεί πολύ, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια. Πιθανόν μάλιστα θεωρούνται οι πιο επιτυχημένοι επενδυτές στο συγκεκριμένο τομέα. 

Κλείσιμο
Πέρυσι, τα αδέρφια κυκλοφόρησαν μία ψηφιακή ανταλλαγή νομισμάτων, που ονόμασαν Gemini, που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράσουν και να πουλήσουν bitcoin. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης