Facebook: 3.000 προσλήψεις για να προλάβει δολοφονίες, επιθέσεις και αυτοκτονίες
Οι νέοι εργαζόμενοι θα αναζητούν και θα εντοπίζουν οποιαδήποτε ανάρτηση με βίαιο περιεχόμενο - «Για να οικοδομήσουμε μια ασφαλή κοινότητα», δήλωσε ο Ζούκερμπεργκ
Το Facebook θα προσλάβει 3.000 εργαζόμενους που θα αναλάβουν να παρακολουθούν και να φιλτράρουν αναρτήσεις με βίαιο περιεχόμενο, μετά τη μετάδοση πολλών δολοφονιών ή αυτοκτονιών μέσω των σελίδων του, ανακοίνωσε σήμερα ο ιδρυτής του, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.
Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης σήμερα έχει περίπου 2 δισεκατομμύρια χρήστες.
«Για να οικοδομήσουμε μια ασφαλή κοινότητα, θα πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα είτε αυτό σημαίνει να παράσχουμε βοήθεια σε κάποιον που την χρειάζεται είτε να κατεβάζουμε μια ανάρτηση» έγραψε ο Ζούκερμπεργκ στην προσωπική σελίδα του.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.