Η Samsung ετοιμάζει ένα... mega-tablet με οθόνη 18 ιντσών!

Η Samsung ετοιμάζει ένα... mega-tablet με οθόνη 18 ιντσών!

Υπάρχει ως φήμη εδώ και αρκετό καιρό, όμως όπως όλα δείχνουν το mega-tablet της Samsung είναι λίγα βήματα πριν την παραγωγή του

Η Samsung ετοιμάζει ένα... mega-tablet με οθόνη 18 ιντσών!
Ακούγεται ίσως υπερβολικό, ιδίως αν είστε θιασώτης του Steve Jobs που υποστήριζε οτιδήποτε πάνω από 10 ίντσες δεν είχε νόημα στα tablets. Όμως μετά την παρουσίαση του iPad Pro με τις 12,9 η Samsung φαίνεται αποφασισμένη να παίξει και σ' αυτό το «γήπεδο» την μεγάλη της αντίπαλο. Και μάλιστα όχι με ένα αντίστοιχο προϊόν, αλλά με ένα tablet που ούτε λίγο ούτε πολύ θα έχει οθόνη με διαγώνιο στις 18 ίντσες.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα επί αυτού, όμως το teaser για το νέο Galaxy View που είχε η εταιρία στην IFA τον περασμένο μήνα, αφήνει υπόνοιες ότι έχουμε να κάνουμε με ένα tablet που δεν έχει προηγούμενο. Στο βίντεο που παρουσίασε κατά την διάρκεια της έκθεσης, το σύνθημα ήταν «Τι χρειάζεται να είσαι εμπρός; Ξεκίνα με τα όρια. Μετά πίεσε τα όρια. Σκέψου «μεγάλα» πράγματα. Μετά σκέψου ακόμα πιο «μεγάλα» πράγματα».

Η ίδια η Samsung περιέγραψε το επερχόμενο Galaxy View σαν μια εντελώς νέα εμπειρία για τις νέες γενιές. Αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες. Κάποιοι καλά ενημερωμένοι «κατάσκοποι» πάντως στον χώρο της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών κάνουν λόγο για μια συσκευή που έχει ήδη έτοιμη η κορεάτικη εταιρία, με την κωδική ονομασία SM-T677A, όπου το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το μέγεθος της οθόνης που φθάνει σε διαγώνιο τις 18,6 ίντσες

Όπως και να έχει, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τώρα το αν είναι χρήσιμο ένα τόσο μεγάλο tablet και το πως μπορεί να πλασαριστεί στην αγορά, μπορεί ο Jobs να μην το καταλάβαινε, το σίγουρο όμως είναι ότι οι άνθρωποι της Samsung κάτι θα έχουν στο μυαλό τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης