Κρίσιμη μέρα στον Παναθηναϊκό με τις προσφυγές

Κρίσιμη μέρα στον Παναθηναϊκό με τις προσφυγές

Άλλη μια μέρα στα δικαστήρια είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, που κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και σκοπεύει να ζητήσει αναβολή… 

Κρίσιμη μέρα στον Παναθηναϊκό με τις προσφυγές
Εντός της σημερινής ημέρας είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι προσφυγές που έχουν καταθέσει οι Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο, Ταυλαρίδης και Τελάντερ. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να ζητήσει αναβολή των υποθέσεων για δύο εβδομάδες και σύμφωνα με τη Πράσινη η θέση της είναι ότι: «Περιμένουμε να εισπράξουμε χρήματα από πωλήσεις παικτών και οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Γενάρη, οπότε και ολοκληρώνεται η περίοδος των μεταγραφών». 

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση των παικτών και των δικηγόρων τους, αλλά και το αν θα δεχθεί ο πρόεδρος το αίτημα αναβολής στις πέντε υποθέσεις. 

Κλείσιμο
Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσουν οι Βασίλης Κωνσταντίνου, Αγησίλαος Τουμαζάτος και ο δικηγόρος του, Άλκης Παπαντωνίου. 

Οι πράσινοι αναμένεται να ενημερώσουν για τις προχωρημένες υποθέσεις που θα φέρουν χρήματα στην ομάδα(π.χ. Βιγιαφάνιες) και ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Σε περίπτωση που το αίτημα δεν γίνει δεκτό το οι πράσινοι θα υποστούν αφαίρεση βαθμών(-3) και θα πρέπει να βρουν 350-400 χιλιάδες σε πέντε μέρες για να τους επιστραφούν οι βαθμοί.

Πηγή: sport-fm.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης