Επιβεβαιώνει ο Ένγκβαλ το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Επιβεβαιώνει ο Ένγκβαλ το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

«Ίσως πρόκειται για καλό βήμα για εμένα» δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός που δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο «μετακόμισης» στην Αθήνα

Επιβεβαιώνει ο Ένγκβαλ το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
Το λέει και ο Γκούσταβ Ένγκβαλ. 

Το βράδυ της Δευτέρας ο Τάσος Νικολογιάννης σας ενημέρωσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 για το «φλερτ» του Σουηδού επιθετικού με τους «πράσινους». Το πρωί της Τρίτης, ο 22χρονος φορ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες με δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του. 

«Είναι καλός και ελκυστικός σύλλογος. Ξέρω πολλά για τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς, ο σύλλογος φαίνεται να αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Αλλά με χαροποιεί ότι δείχνουν ενδιαφέρον για εμένα», ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας aftonbladet.se ο ποδοσφαιριστής της Μπρίστολ Σίτι. 

Για το αν θα εξαρτηθεί από τον ίδιο το πού θα συνεχίσει ο ίδιος και αν θα πάει στον Παναθηναϊκό: «Είναι καλή ερώτηση… Έχουν συμβεί όλα γρήγορα και πρέπει να το συζητήσω κι άλλο με τον μάνατζέρ μου (σ.σ. Περ Τζόνσον). Ίσως να πρόκειται για καλό βήμα στην καριέρα μου, αλλά, παράλληλα, δεν είμαι τόσο θετικός στο να παραχωρηθώ δανεικός και πάλι». 

Για το αν πρόκειται να φύγει από τον αγγλικό σύλλογο: «Ο μάνατζέρ μου θα συζητήσουμε για τις επιλογές που υπάρχουν και έχω. Έχουν δείξει ενδιαφέρον διάφοροι σύλλογοι και είναι σημαντικό. Έχουμε καλή επαφή με την Μπρίστολ».
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης