ΝΒΑ: Με εντυπωσιακό Μίντλετον οι Μπακς κέρδισαν τους Σανς

ΝΒΑ: Με εντυπωσιακό Μίντλετον οι Μπακς κέρδισαν τους Σανς

Χωρίς τον Αντετοκούνμπο τα «ελάφια» επικράτησαν των Σανς με 113-107 στην παράταση - Φοβερό τρίποντο του Μπούκερ έστειλε το ματς στην παράταση

ΝΒΑ: Με εντυπωσιακό Μίντλετον οι Μπακς κέρδισαν τους Σανς
Και όμως οι Μπακς μπορούν να κερδίσουν και χωρίς τον Αντετοκούνμπο. Τα ελάφια έχοντας σε απίστευτη ημέρα τον Μίντλετον που έφτασε τους 40 πόντους, επικράτησαν μέσα στο Φοίνιξ των Σανς με 113-107, φτάνοντας το 9-8, με τους ήλιους να πέφτουν στο 7-12. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τους πράσινους παρότι έπαιζαν χωρίς τον ηγέτη τους, να παλεύουν για τη νίκη. Μια νίκη που παραλίγο να πάρουν από την κανονική διάρκεια του αγώνα, αλλά ο Μπούκερ είχε άλλη άποψη και με τρίποντο σε νεκρό χρόνο έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Εκεί που φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι παίρνοντας τη σημαντική αυτή νίκη. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Τζέισον Κιντ ήταν ο Μίντλετον που έφτασε τους 40 πόντους, ενώ κατέβασε και 9 ριμπάουντ. Εξαιρετική η απόδοση και του Έρικ Μπλέντσο, με τον πρώην παίκτη των Σανς να φτάνει τους 30 πόντους έχοντας επίσης 7 ασίστ αλλά και 6 ριμπάουντ, κάνοντας εμφατική εμφάνιση στην πρώην του έδρα. Πολύ καλός επίσης και ο Μέικερ για τους νικητές φτάνοντας τους 16 πόντους.

Για τους ηττημένους που παρότι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το buzzer beater του Μπούκερ δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, ο Μπούκερ με 23 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ και τον ακολούθησε ο Μονρό που επίσης έπαιξε απέναντι στην πρώην ομάδα του με 22, ενώ 20 είχε ο Γουόρεν.


Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης