Γκάμπι Ντάγκλας: Είμαι και 'γω θύμα παρενόχλησης από το γιατρό της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ

Γκάμπι Ντάγκλας: Είμαι και 'γω θύμα παρενόχλησης από το γιατρό της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ

Η τρεις φορές Αμερικανίδα ολυμπιονίκης στη Γυμναστική πήρε το θάρρος να καταγγείλει δημοσίως τον Λάρι Νασάρ

Γκάμπι Ντάγκλας: Είμαι και 'γω θύμα παρενόχλησης από το γιατρό της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ
Μία ακόμη υπόθεση πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης εξετάζει η αμερικανική δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες της Αμερικανίδας Ολυμπιονίκη Γκάμπι Ντάγκλας, η οποία αποκάλυψε δημοσίως ότι έπεσε και εκείνη θύμα παρενόχλησης από τον πρώην γιατρό της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Η Γκάμπι Ντάγκλας, κάτοχος τριών χρυσών μεταλλίων στη Γυμναστική, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, έγραψε στο Instagram ότι περίμενε όλον αυτόν τον καιρό, προκειμένου να αποκαλύψει ότι είναι και εκείνη ένα από τα θύματα του Λάρι Νάσαρ. Ο λόγος που σιωπούσε τόσο καιρό, ήταν διότι την είχαν πείσει ότι είναι προτιμότερο αυτή η «κατάσταση να μείνει σιωπηλή»

Η 21χρονη Ολυμπιονίκης της Γυμναστικής είναι η τελευταία αθλήτρια που αποκαλύπτει τη δράση του γιατρού της Εθνικής ομάδας, ο οποίος κατείχε το πόστο για σχεδόν 20 χρόνια, πριν απομακρυνθεί το 2015.

Τον προηγούμενο μήνα, η δύο φορές Ολυμπιονίκης Άλι Ράισμαν, αποκάλυψε τη δράση του Νασάρ στο βιβλίο της αυτοβιογραφίας του, προκαλώντας σάλο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αμέσως μετά, αποκαλύφθηκε και η παρενόχληση στην επίσης δύο φορές Ολυμπιονίκη Μακάιλα Μαρόνεϊ, ανοίγοντας επί της ουσίας τον Ασκό του Αιόλου εναντίον του επί μία 20ετία γιατρού της αμερικανικής ομάδας.

Μετά από έρευνα, ο Λάρι Νασάρ αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση σε τουλάχιστον 125 γυναίκες και κορίτσια που πέρασαν από «τα χέρια του».
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης