Σκίμπε: «Συνεχίζω στην Εθνική, να προκριθούμε στο EURO»

Σκίμπε: «Συνεχίζω στην Εθνική, να προκριθούμε στο EURO»

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε σε πρώτο πληθυντικό για το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος

Σκίμπε: «Συνεχίζω στην Εθνική, να προκριθούμε στο EURO»
Για την πορεία της Εθνικής στο προκριματική φάση του Μουντιάλ αλλά και το μέλλον της, μίλησε ο Σκίμπε μετά το τέλος του αποψινού ματς. Ο Γερμανός σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα μίλησε σε πρώτο πληθυντικό, παρότι ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί η παραμονή του στον πάγκο της «γαλανόλευκης».«Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Πολεμήσαμε στο γήπεδο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κακό αποτέλεσμα του Ζάγκρεμπ. Δείξαμε σε όλο το κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε. Και πάμε τώρα για το επόμενο ευρωπαϊκό. Ο Τοροσίδης και ο Μανωλάς έλειπαν στον προηγούμενο παιχνίδι», είπε αρχικά στην κάμερα του Cosmote TV.
 
Και μετά ρωτήθηκε τι είπε στους παίκτες του. «Οτι παίξαμε 12 αγώνες και μόνο σε έναν δεν τα πήγαμε καλά. Εκείνο του Ζάγκρεμπ Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και σε 2 χρόνια να πάμε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε», σχολίασε. Και συνέχισε.   «Είμαστε στεναχωρημένοι. Ηρθαμε από τον πάτο. Ημασταν τελευταίοι στην  προηγούμενη προκριματική φάση. Επιστρέψαμε. Είχαμε τραυματισμούς. Η ομάδα θα συνεχίσει και στην επόμενη προκριματική φάση θα είναι καλύτερη. Εχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Θα πρέπει να βρούμε και άλλους επιθετικούς». 

Για το μέλλον του στην Εθνική και το… αύριο: «Η επόμενη μέρα θα είναι σίγουρα θλιμμένη, γιατί είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε στο Μουντιάλ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Φυσικά και θα παραμείνω στον πάγκο της Εθνικής».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης