Προπονητής Ολιμπίκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα - θρύλος»

Προπονητής Ολιμπίκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα - θρύλος»

O τεχνικός της ομάδας του Ντόνετσκ Ρόμαν Σανζάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του ΠΑΟΚ και όπως είπε «οι επιθετικοί του και ο Μάτος μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά»

Προπονητής Ολιμπίκ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα - θρύλος»
Εγκώμια για τον ΠΑΟΚ και την αξία των παικτών αφιέρωσε ο τεχνικός της Ολιμπίκ Ντόνετσκ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για το Europa League.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα - θρύλος, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας», σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Ολιμπίκ.

 Επανέλαβε ότι η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, Κάμπος, Πριγιοβιτς, Μακ, αλλά και ο Λεο Ματος είναι ότι καλύτερο και πιο επικίνδυνο έχει να επιδείξει η ελληνική ομάδα και χαρακτήρισε την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στην ιστορία της Ολιμπίκ ως «πρόκληση για όλους».

Για τον 38χρονο τεχνικό της ουκρανικής ομάδας η διεξαγωγή του αγώνα στο Κίεβο και όχι στη φυσική έδρα της, το Ντονετσκ, ως κάτι που το έχει συνηθίσει ο ίδιος και οι παίκτες του. «Μας λείπουν οι οπαδοί μας, το σπίτι μας, αλλά είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης