Η Λίβερπουλ έπαιξε με δανεικές φανέλες κόντρα στη Γεόβιλ!

Η Λίβερπουλ έπαιξε με δανεικές φανέλες κόντρα στη Γεόβιλ!

Η γυναικεία ομάδα των «κόκκινων», στην πρεμιέρα της Αγγλικής Super League αγωνίστηκε στην έδρα της Γέοβιλ, κι αναγκάστηκε να βάλει τη 2η εμφάνιση των γηπεδούχων καθώς είχε… ξεχάσει να πάρει τις δικές της φανέλες 

Η Λίβερπουλ έπαιξε με δανεικές φανέλες κόντρα στη Γεόβιλ!
Μόλις την περασμένη Τετάρτη η γυναικεία ομάδα της Λίβερπουλ που αγωνίζεται στην Super League (η αντίστοιχη της Premier League) παρουσίασε τη νέα της χορηγική συνεργασία και τη νέα της εμφάνιση (μπορείτε να τη δείτε στη φωτό που ακολουθεί), την οποία όπως είχαν δηλώσει οι αθλήτριες της ομάδας αδημονούσαν να φορέσουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είχε οριστεί για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Κλείσιμο


Οι «κυρίες με τα κόκκινα» ταξίδεψαν στο Σόμερσετ, έδρα της νεοφώτιστης Γέοβιλ, αλλά λίγο πριν βγουν για το ζέσταμα στο «Huish Park» ανακάλυψαν έντρομες ότι από τις αποσκευές έλειπαν οι… εμφανίσεις.

Κι έτσι αναγκάστηκαν να βάλουν την εκτός έδρας εμφάνιση που χρησιμοποιεί η Γέοβιλ (κίτρινη με.. πράσινες ρίγες) και στις οποίες φυσικά αναγράφονταν τα ονόματα των αντιπάλων τους!

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την Λίβερπουλ να επικρατήσει με το εντυπωσιακό 4-1, με την Γέοβιλ να μειώνει με πέναλτι λίγο πριν το φινάλε, αλλά να καταγράφει και ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα της γυναικείας ομάδας καθώς κόπηκαν 1.897 εισιτήρια…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης