Οριακά προλαβαίνει τον τελικό του Κυπέλλου ο Ζέκα

Οριακά προλαβαίνει τον τελικό του Κυπέλλου ο Ζέκα

Ο Κάρλος Ζέκα είναι απίθανο να προλάβει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Οριακά προλαβαίνει τον τελικό του Κυπέλλου ο Ζέκα
Ο τραυματισμός του Κάρλος Ζέκα ήταν το κακό νέο από τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής μέσος αποχώρησε με ένα τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο στο φινάλε του αγώνα με τον Ατρόμητο και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως χάνει τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Μάλιστα ο ίδιος έδειχνε συμβιβασμένος με την απουσία του μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα και τόνιζε πως θα ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα στους συμπαίκτες του και να τους ενισχύσει ψυχολογικά. 

Το ζητούμενο τώρα για τον Ζέκα είναι να προλάβει τον τελικό, εφόσον η ομάδα του καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Ο αγώνας αυτός είναι προγραμματισμένος για τις 6 Μαΐου, δηλαδή το επόμενο Σάββατο, και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα προλάβει οριακά να είναι έτοιμος. 

Ακόμη είναι ασαφές ποιος θα καλύψει το κενό του Ζέκα στην Τούμπα, με τον Ρόμπιν Λουντ επικρατέστερο βάσει όσων έχει δείξει κατά το πρόσφατο παρελθόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

*Οι Εμποκού και Λουντ συμπλήρωσαν την Κυριακή κάρτες και θα λείψουν από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λάρισα στη Λεωφόρο.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης