Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: ΠΑΣάς και στο Κύπελλο

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: ΠΑΣάς και στο Κύπελλο

Μπορεί να είχε ήδη προκριθεί στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η ομάδα του Γιάννη Πετράκη παρουσιάστηκε σοβαρή και στη Μυτιλήνη, επικρατώντας 3-1 της Καλλονής

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-3: ΠΑΣάς και στο Κύπελλο
Παρουσιάζοντας σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο ακόμα και σε ένα αδιάφορο -βαθμολογικά- παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να επικρατήσει και της Καλλονής για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, κάνοντας το απόλυτο στον 4ο όμιλο. 

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με τρεις νίκες επιβεβαίωσε την υπεροχή της και κόντρα στην ομάδα της Football League, επικρατώντας 3-1 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του μετά την κλήρωση της Δευτέρας. 

Κλείσιμο
Το σκορ άνοιξε ο Γιάκος στο 5' έπειτα από φάση διαρκείας και κοντινή προβολή στην εστία του Μανιάτη ενώ το 2-0 έκανε ο Γαρουφαλιάς στο 42' με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Δώνη. Το τρίτο γκολ για την ομάδα του Πετράκη πέτυχε ο Σκόνδρας στο 62' με τον Δώνη να μοιράζει τη δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι ενώ το τελικό αποτέλεσμα και το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Τριανταφύλλου στο 82', κάνοντας το 3-1. 

Οι συνθέσει:
Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Τζελίδης, Σάββα, Ποζατζίδης, Αποστόλου, Γιουκαρής (55' Γιώργου), Χιντασέλι (74' Γκαμάγκας), Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης (67' Τριανταφύλλου). 
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Μαυροπάνος (66' Μασούρας), Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Δώνης, Καρανίκας, Νικολιάς, Φερφελής, Γιάκος. 

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου 
1. ΠΑΣ Γιάννινα 9 (5-1) 
2. Ξάνθη 4 (4-3) 
3. Αγροτικός Αστέρας 4 (3-3) 
4. Καλλονή 0 (3-8)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης